Feriebolig Atlantida

Atlantida er beliggende i Funchal på Madeira i Portugal og tilbyder nye og moderne 4-stjernede ferieboliger. Atlantida ligger i hjertet af Funchal og udgør en ideel base for en kulturrejser på Madeira.

Køkken Feriebolig Atlantida - Madeira, Portugal - Kulturrejser

Ferieboligerne er flot og bekvemmeligt indrettet og er fuldt udstyret med egne køkkenfaciliteter såsom køleskab, mikroovn, ovn, opvaskemaskine.

Værelse på Feriebolig Atlantida - Madeira, Portugal - Kulturrejser

Lige uden for Atlantida’s døre vil du finde et stort udvalg af restauranter, barer og cafeer. I Funchal findes der også gode shopping muligheder og det nybyggede indkøbscenter Dolce Vita er lige rundt om hjørnet.

Værelse på Feriebolig Atlantida - Madeira, Portugal - Kulturrejser

Læs mere om Ferielejligheder Atlantida i Funchal på Madeira

Feriebolig Quinta do Arco

Ferieboligerne Quinta do Arco ligger i landsbyen Arco de São Jorgeved nordkysten på Madeira i Portugal og er omgivet af en stor botanisk have, hvor de små “huse” du bor i ligger. Husene på Quinta do Arco er uden tvivl synonym med skønhed, fred og harmoni og det ville være synd ikke at bo der i mindst en uge.

Feriebolig Quinta do Arco - Madeira, Portugal - Kulturrejser

Hver bolig har et værelse med 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng og der er plads til 2 ekstra gæster på sovesofaen. Skulle du have et barn med, er der også mulighed for at få en barneseng. Hver bolig har også et køkken som er fuldt udstyret med alle nødvendige husholdningsapparater.

Værelse Feriebolig Quinta do Arco - Madeira, Portugal - Kulturrejser

Hver morgen vil der blive leveret mælk, kaffe, te, marmelade, ost, æg fra fritgående høns, og frisk brød, som vil blive placeret i en pose uden for døren. Quinta do Arco kan også byde på en swimmingpool som er til fri afbenyttelse for alle.

Svimmingpool Feriebolig Quinta do Arco - Madeira, Portugal - Kulturrejser

Feriebolig Quinta Mae dos Homens

Ferieboligerne Quinta Mae dos Homens ligger en kort afstand fra centrum af Funchal på Madeira i Portugal. De familieejede ferieboliger har en vidunderlig udsigt over Funchal bugten og er omgivet af bananplantager, frugttræer, blomster og brostensbelagte stier.

Udsigt fra Feriebolig Quinta Mae dos Homens - Maderia, Portugal - Kulturejser

Alle ferieboligerne har telefon og kabel tv, samt værdiboks. Badeværelserne har badekar, bruser og toilet og hårtørrere er monteret i hvert badeværelse.

Swimmingpool Feriebolig Quinta Mae dos Homens - Madeira, Italien - Kulturrejser

Quinta Mae dos Homens har en stor swimmingpool som er til fri afbenyttelse og er omgivet af en terrasse med parasoller og liggestole hvor du kan tage en slapper. Overfor pool området finder du et “klubhus”, som består af en stue, et lille bibliotek, kabel-tv, internetforbindelse og WIFI, samt en terrasse med fabelagtig udsigt over bugten.

Værelse Feriebolig Quinta Mae dos Homens - Madeira, Portugal - Kulturrejser

Feriebolig Fonte de’ Medici

Ferieboligerne Fonte de’ Medici ligger i Landsbyen Fonte de ‘Medici der daterer sig tilbage til 1400 tallet og er beliggende i hjertet af Chianti Classico-regionen i Toscana, Italien. Omkring landsbyen ligger vinmarkerne, der tilhører Antinori familien vinmarker, som producerer to af deres mest kendte vine: Tignanello og Solaia. Fonte de’ Medici er beliggende tæt på Firenze og Siena, hvilket gør det til en ideel base for en kulturrejse.

Feriebolig Fonte de’ Medici - Toscana, Italien - Kulturrejser

Værelserne på Fonte de’ Medici er alle flot indrettet og indeholder store soveværelser, med eller uden tekøkken og pejs, eget badeværelse med badekar eller bruser, aircondition, telefon og satellit-tv. Nogle værelser har enda egen balkon eller have.

Værelse på Feriebolig Fonte de’ Medici - Toscana, Italien - Kulturrejser

Hver onsdag og fredag vil du kunne deltage i vinsmagning på Fonte de’ Medici (udelukkende for gæster), men du skal dog være opmærksom på at du skal reservere tid i forvejen. Her vil du blive budt på de vidunderlige vine fra regionen.

Naturen omkring Feriebolig Fonte de’ Medici - Toscana, Italien - Kulturrejser

Feriebolig Li Troni Residence

Ferieboligerne Li Troni Residence er et nyere byggeri, der er omgivet af Middelhavets vegetation, med udsigt over bakkerne til Budoni og ligger cirka 25 km syd for Olbia på Sardinien, Italien. Skulle du have lyst til at tage til havet ligger dejlige Porto Ottiolu kun 10 min. derfra og 15 fra Li Troni Residence ligger den berømte San Teodoro, hvilket gør det til det ideelle sted for en kulturrejse.

Feriebolig Li Troni Residence - Sardinien, Italien - Kulturrejser

Alle lejlighederne er i sardisk stil, bygget i granit og alle værelserne er smagfuldt indrettet, med en tilhørende have eller terrasse. Værelser indeholder også stue med sovesofa og tekøkken, hvor man kan lave lidt mad.

Værelse på Feriebolig Li Troni Residence - Sardinien, Italien - Kulturrejser

Skulle du have brug for en dukkert, kan Li Troni Residence byde på en lækker swimmingpool som er til fri afbenytelse. Ved siden af swimmingpoolen ligger Li Troni Residence’s cafe/bar hvor man kan få forfriskninger.

Swimmingpool på Feriebolig Li Troni Residence - Sardinien, Italien - Kulturrejser

Feriebolig Borgo degli Ulivi

Ferieboligerne Borgo degli Ulivi ligger ved den østlige kyst på Sardinien, Italien. Borgo degli Ulivi ligger kun få minutter fra de smukkeste strande i Ogliastra og havnen i Arbatax, hvilket gør Borgo degli Ulivi, til det ideelle udgangspunkt for en kulturrejse på Sardinen.

Borgo degli Ulivi - Sardinien, Italien - Kulturrejser

Borgo degli Ulivi er indrettet med 27 lejligheder der er arrangeret i en halvcirkel omkring swimmingpoolen, samt den centrale bygning hvor man vil blive modtaget. Alle værelser er alle fint indrettet og du kan vælge imellem 2 eller 3 værelses lejligheder, hvor man kan sove  2-6 personer og indeholder alle aircondition / varme, satellit tv, direkte telefonlinje, samt WI-FI.

Værelse på Borgo degli Ulivi - Sardinien, Italien - Kulturrejser

Borgo degli Ulivi er en komfortabel løsning for dem som søger en fredelig og afslappende ferie, enten ved swimmingpoolen eller ved andre aktiviteter, samtidig med at have god mulighed for at udforske Sardinien på egen hånd.

Swimmingpool på Borgo degli Ulivi - Sardinien, Italien - Kulturrejser

Feriebolig La Casa della Monarche

Ferieboligerne La Casa della Monarche ligger et par kilometer fra Taormina, i distriktet Granite Muscianò og var oprindeligt et kloster for de kvindelige munke. La Casa della Monarche består af 2 bygninger. Det gamle kloster kaldet Casa Rosa ligger på en bakke omkring 100 meter fra La Casa della Monarche.

La Casa della Monarche beliggenhed er perfekt for en kulturrejse da seværdigheder som Etna og dens Park kun ligger omkring 65 km væk og Giardini-Naxos og de lækre strande ligger kun omkring 10 km herfra.

La Casa della Monarche - Sicilien, Italien - Kulturrejser

La Casa della Monarche tilbyder frokost eller middag i deres restaurant. Morgenmaden vil bestå af de typiske sicilianske specialiteter såsom, hjemmebagte kager med kiks “CA liffia”, syltetøj, siciliansk honning, croissanter, salami og lokale oste, skinke, skiveskåret brød, samt æg og aftensmaden består ligeledes af traditionel siciliansk mad.
Værelse på La Casa della Monarche - Sicilien, Italien - Kulturrejser
Værelserne på La Casa della Monarche er alle flot indrettet og du vil finde alle de moderne bekvemmeligheder som du skal bruge, såsom tv og bad mm.. La Casa della Monarche kan også byde på en swimmingpool hvor du kan tage dig en forfriskende dukkert.
Poolområde på La Casa della Monarche - Sicilien, Italien - Kulturrejser

Feriebolig Villa san Gerado

Ved foden af en Etna, i en frodig park finder man ferieboligerne Villa san Gerado på Sicilien, Italien. Villa san Gerado ligger kun få minutter fra den smukke strand i Taormina og kort afstand fra toppen af Etna og de nærliggende skiløjper.

Værelse på Villa san Gerado - Sicilien, Italien - Kulturrejser

Villa san Gerado tilbyder et uforglemmeligt ophold i et afslappende og eksklusivt miljø. Villa san Gerado er bygget op via en gammel gård, med en utrolig smuk have og Villa san Gerado’s beliggenhed gør det til et godt sted at bo på en kulturrejse til Sicilien.

Villa san Gerado - Sicilien, Italien - Kulturrejser

Værelserne på Villa san Gerado er alle smukt indrettet og der er tv, aircondition, minibar, samt meget mere. Villa san Gerado kan derudover også byde på en Swimmingpool hvor man kan tage sig en dukkert efter en lang dag med masser af oplevelser.

Værelse på Villa san Gerado - Sicilien, Italien - Kulturrejser

Ferieboliger La Dolce Vita Residence

Skal du på kulturrejse til Amalfikysten så er ferieboligerne La Dolce Vita Residence som ligger i Maiori på Amalfikysten et godt valg. Fra ferielejlighederne ser man ud over en lille bugt, med en tilhørende strand, der hedder Salicerchie. Skulle du have lyst til at tage en dukkert i vandet går der en lille trappe ned til stranden, direkte fra La Dolce Vita Residence.

Værelse på La Dolce Vita Residence - Amalfikysten, Italien - Kulturrejser

Den lille hyggelige by Maiori, ligger blot 100 meter fra La Dolce Vita Residence og giver den perfekte ramme for en afslappende ferie. La Dolce Vita Residence’s placering gør det også til den perfekte base, hvis du skulle have mod på at udforske andre dele af Amalfikysten.

Værelse med havudsigt på La Dolce Vita Residence - Amalfikysten, Italien - Kulturrejser

La Dolce Vita Residence har 12 lyse og komfortable ferielejligheder, som alle kan byde på soveværelse og stue med køkken, samt 2 eller 3 badeværelser og alle ferielejlighederne har mulighed for direkte adgang til havet, som kun ligger få meter væk. De fleste af lejlighederne har også en terresse.

Boblebad på La Dolce Vita Residence - Amalfikysten, Italien - Kulturrejser

Læs om udvalgte hoteller og ferieboliger på Amalfikysten og på andre rejsemål i andre indlæg her på bloggen om kulturrejser.