Ferielejligheder Quinta Mae dos Homens på Madeira med fantastisk udsigt over Funchal

Quinta Mãe dos Homens
Quinta Mãe dos Homens

Ferielejligheder Quinta Mae dos Homens er et godt valg til prisen når du rejser til Madeira og har en fantastisk udsigt over Funchal.

Quinta Mae dos Homens ligger i Funchal på Madeira og er et perfekt hideaway for dig som vil bo tæt på byen i fredlige omgivelser. Ferielejlighederne er godt indrettet og her er god plads, og så er der udsigten over Funchal, havet og bjergene, den er kort og godt fantastisk. Vælger du at bo i ferielejligheder Quinta Mae dos Homens på din ferie på Madeira så vil du også stifte bekendtskab med Maria som altid sørge for at hendes gæster føler sig velkommen. Læs meget mere om Marie og Quinta Mae dos Homens ved at klikke på nedenstående link.

Website Pictures 011
Værelse på Quinta Mae dos Homens
Swimmingpool-med-udsigt-på-Hotel-Qta.-Mae-dos-Homens-Madeira,-Portugal-Hideaways
Swimmingpool med udsigt

Klik her for priser og beskrivelse af ferieboliger Quinta Mae does Homens

Rejser til Madeira

Hos Hideaways er vi specialist i rejser til Madeira og kender øen som vores egen bukselomme. Vi har udvalgt håndplukkede hoteller og ferieboliger overalt på Madeira og du kan vælge rejser hvor du bor på samme hideaway under hele rejsen eller en bilrundrejse hvor du skifter hotel eller feribolig. Du er altid velkommen til at kontakte os for et skræddersyet tilbud på din rejse til Madeira, hvis du ikke finder en rejse i søgemaskinen der opfylder dine behov.

Se alle rejser til Madeira

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere