Aparthotel Atlantida, ferielejligheder i Funchal på Madeira

I et roligt, men centralt kvarter i Funchal centrum, ligger det elegante og moderne Aparthotel Atlântida**** der tilbyder komfortable ferielejligheder til parret eller den store familie. Atlantida er for dig som på en kulturrejse til Madeira gerne vil have muligheden for at bo midt mellem alle byens tilbud og samtidig følge dig hjemme. 

Her har du også muligheden for selv at afprøve og kokkerere de lokale specialiteter, for du har det store marked med alt inden for friske grøntsager, fisk og frugt med mere indenfor kort gåafstand.

Aparthotel Atlantida, en fantastisk beliggenhed i Funchal

Atlantida har en helt enestående beliggenhed i hjertet af Funchal. Et stenkast fra byens dejlige have med eksotiske tropiske planter og blomster, der står i fuldt flor hele året rundt, og så er der tilmed et nybygget Dolce Vita Shopping Center lige rundt om hjørnet.

Samtidig finder du i området mange butikker, barer, caféer og restauranter, der vil tilfredsstille den mest kræsne gourmets smag. Alt dette findes nærmest lige ude for døren. Kun et par minutters spadseretur fra Atlantida, er du ved marinaen, og her kan du nyde en gåtur langs promenaden og skue ud over Atlanterhavet.

Aparthotellet har store bekvemmelige og elegant dekorerede lejligheder, og de er meget smagsfuldt og individuelt indrettede. Alle lejligheder er fuldt udstyrede med egne køkkenfaciliteter med køleskab, mikroovn, ovn, opvaskemaskine og alt, hvad du har brug for at tilberede dine måltider.