KulTuren

Velkommen til Kulturrejsers blog – også kaldet KulTuren!

På vores kulturblog kan du læse artikler om alt, hvad der har med kulturrejser at gøre og således finde inspiration til din kulturrejse.

Vi forsøger både at holde dig opdateret med de seneste nyheder, der er relevante for en kulturrejse, og at dykke et lag længere ned i det enkelte rejsemåls kulturelle baggrund og betydning.

Læs f.eks. her én af vores nyeste artikler: Oplev Azorernes enestående natur på en vandreferie

Du kan derfor finde artikler om alt, der vedrører kultur på hvert rejsemål i bred forstand, såsom mad, vin, historie, arkitektur, museer, restauranter, litteratur, musik, koncerter, kunst-udstillinger, seværdigheder, festivaler, kulturpersonligheder, kulturlandskaber og meget, meget mere.

Du kan også finde nyttige rejse-tips, som udstyrer dig med nogle helt konkrete råd til, hvad du kan opleve på en kulturrejse på det rejsemål, der interesserer dig, og hvilke kulturelle seværdigheder, vi særligt kan anbefale dig.

Læs her en af vores nyeste artikler om muligheden for at komme på unik togtur i Italien.

Du har også mulighed for at se billedgallerier med billeder fra forskellige kulturelle rejsemål, og dermed danne dig et mere visuelt indtryk af de muligheder, der findes for dig. Senere vil du også kunne se videoer fra de kulturelle rejsemål.

Se vores billedgalleri om Koh Lone i Thailand

Skal du selv arrangere en kulturrejse så kan du på bloggen også læse om udvalgte hoteller, primært i lande i Europa. Vi skriver også indlæg om restauranter, samt mad og vin og indlæg med general information og fakta om rejsemål og lande.

Se f.eks. vores nyeste indlæg om Irland: Informationer og fakta om Irland

Vi forsøger kort sagt på én gang at informere dig og inspirere dig til dit livs bedste kulturrejse!