Ferieboliger La Dolce Vita Residence

Skal du på kulturrejse til Amalfikysten så er ferieboligerne La Dolce Vita Residence som ligger i Maiori på Amalfikysten et godt valg. Fra ferielejlighederne ser man ud over en lille bugt, med en tilhørende strand, der hedder Salicerchie. Skulle du have lyst til at tage en dukkert i vandet går der en lille trappe ned til stranden, direkte fra La Dolce Vita Residence.

Værelse på La Dolce Vita Residence - Amalfikysten, Italien - Kulturrejser

Den lille hyggelige by Maiori, ligger blot 100 meter fra La Dolce Vita Residence og giver den perfekte ramme for en afslappende ferie. La Dolce Vita Residence’s placering gør det også til den perfekte base, hvis du skulle have mod på at udforske andre dele af Amalfikysten.

Værelse med havudsigt på La Dolce Vita Residence - Amalfikysten, Italien - Kulturrejser

La Dolce Vita Residence har 12 lyse og komfortable ferielejligheder, som alle kan byde på soveværelse og stue med køkken, samt 2 eller 3 badeværelser og alle ferielejlighederne har mulighed for direkte adgang til havet, som kun ligger få meter væk. De fleste af lejlighederne har også en terresse.

Boblebad på La Dolce Vita Residence - Amalfikysten, Italien - Kulturrejser

Læs om udvalgte hoteller og ferieboliger på Amalfikysten og på andre rejsemål i andre indlæg her på bloggen om kulturrejser.