Udendørs aktiviteter i Madrid

Som nævnt i indlægget på museum i Madrid foregår en stor del af livet i storbyen udendørs, og her er 5 bud til aktiviteter i ferien.

Den botaniske have

Hvis du besøger Prado Museet i centrum, burde du kigge ind i den botaniske have, som ligger lige ved siden af. Der er mere end 1.000 planter i dette område på otte hektarer, og gå endelig ikke glip af den lodrette have.

Besøg den Botaniske have

Familiesjov i Warner Park

Madrid har nogle førsteklasses forlystelsesparker, især Warner Park. Batman- og Superman-rutchebanerne er lige noget for de voksne, mens de lidt yngre gæster kan lege i Acme vandparken eller køre i Anders And-radiobiler.

Få informationer om Warner Park

Safari Madrid

Hvis du har din egen bil i byen, bør du køre sydpå for at prøve safariparken, som tilbyder en fantastisk lejlighed til at se alle mulige eksotiske dyr, inklusive løver, tigre, giraffer, næsehorn og flodheste. Ud over safarituren tilbyder parken en mini zoologisk have, et krybdyrsterrarie og en gokart bane.

Klik her og tag på safari

Tag ud til Sierra bjergene

Hvis du tager toget eller kører blot 40 eller 50 minutter uden for Madrids centrum, befinder du dig i de bjerge, som indbyggerne i Madrid normalt kalder Sierra. Der finder du alle mulige slags aktiviteter, fra skiløb og ture med snesko om vinteren til vandreture om sommeren. Det højeste bjerg er Peñalara med en spids på 2.428 meter. Der er også masser af eventyrparker, man kan nyde, med stålwirebaner og rebgynger.

Læs om festivalparken her

Spil en runde i Campo Villa og El Encín golfklubberne

Nogle af de største turneringer er blevet spillet i Campo Villa-klubben, som ligger i udkanten af byen og har en fremragende bane. Den er noget af det bedste, der fås, for spillere på højt niveau. Den offentlige golfbane El Encín i Alcalá de Henares omkring 30 km øst for hovedstaden er relativt ny, men har også været vært for store turneringer. Den kan også byde erfarne golfspillere på udfordring.

Læs også: på restaurant i Madrid