På restaurant i Madrid

Madrid er fantastisk og det er det spanske køkken også. Læs her om nogle udvalgte restauranter til din ferie i Madrid

Tapas på Triciclo og StreetXo

Disse er mine foretrukne valg, hvis du gerne vil nyde et par tapas på en bar med nogle venner. Triciclo tilbyder alt fra østers til marineret oksekød fra León og er det perfekte sted for en frokostpause. StreetXo, min restaurant i Callao, er fantastisk om aftenen takket være musikken og atmosfæren – man er nødt til at stå op for at få fusionsmad som f.eks. glaseret blæksprutte og røget knivmusling med shiso.

Gourmet asiatisk mad hos Sudestada

Prøv at tage ud til dette minimalistiske, vietnamesisk-argentinske spisested til frokost – især når det er lidt for kompliceret at købe en billet til Asien… Deres mad minder mig om mine rejser rundt i Asien, som virkelig inspirerede min madlavning. De har en anden restaurant i Buenos Aires.

Få mere information om Sudestada

LaKasas sæsonbetonede mad

Jeg ville vælge den moderne spanske restaurant LaKasa til en stille middag for to. Restauranten drives af den unge kok César Martín, hvis tjenere får gæsterne til at føle sig helt utroligt velkomne. Maden er fantastisk og er baseret på indkøb af førsteklasses sæsonvarer, inklusive marinerede ansjosfileter, forskellige kammuslinger og hjemmelavet vildtpaté.

Bestil bord på Lakasas

Sofistikerede fisk og skaldyr hos Santceloni

Betjeningen og beliggenheden af denne restaurant gør den idéel til en forretningsfrokost, især hvis du elsker fisk og skaldyr. Menuen består af bars, tilapia, rød mulle og meget andet og er inspireret af de bedste ting i de forskellige spanske egne sammen med førsteklasses lokale produkter.

Læs mere om Santceloni her

Viridiana, hvis du vil have en surrealistisk oplevelse

Denne restaurant minder mig om mine forældre. Den har været åben i over 30 år og er opkaldt efter Luis Buñuels film. Du kan forvente alt lige fra marinerede linser til lam i marokkansk stil.

Smag på maden i Virdiana online

Chamartín og Maravillas markeder

Jeg elsker at gå rundt på markeder med madvarer. Hvis du har planer om at handle lidt ind, kan jeg virkelig anbefale disse to. Her finder du alle slags spanske produkter fra agernfodret skinke til olivenolie af den fineste kvalitet. Det er helt sikkert et godt valg, hvis du leder efter en gave til en person, som elsker spansk mad.

 

Læs også: på shopping i Madrid