Kombiner din kulturrejse med et hideaway

Du har nu muligheden for at kombinere din kulturrejse med et såkaldt hideaway; et gemmested eller åndehul, hvorfra du i fred og ro kan drage ud på eventyr og nyde de mange kulturelle seværdigheder, som dit rejsemål byder på.

Det er det helt nye danske rejsebureau Hideaways, der igår gik i luften med en ny hjemmeside og en række nye produkter, der alle inkluderer et hideaway i ét af de tre sydeuropæiske lande Spanien, Italien eller Portugal. Bag det nye rejsebureau står en række personer med masser af erfaring fra den danske rejsebranche, der personligt har håndplukket de rustikke og autentiske ferieboliger og hoteller, som udgør kernen i det nye rejsebureaus rejser til Sydeuropa, oplyser bureauets nye hjemmeside.

Alhambra i Granada. Foto: Bernjan

Hvad er et hideaway?

Et hideaway er et gemmested eller åndehul, som ofte har en enestående beliggenhed og en speciel charme eller autencitet. Ifølge det nye bureaus hjemmeside kan et hideway typisk være “en vingård i Toscana, et landsted i Andalusien eller en quinta i Portugal – steder med en god historie og smittende karisma”. Ofte er stederne familieejede og tæt knyttet til deres lokalområde, hvilket giver gode muligheder for at opleve stedets særegne kultur helt tæt på.

Det nye rejsebureau har også sat en række helt konkret kriterier for hvilke ferieboliger og hoteller, der kan indgå i konceptet om et hideaway, blandt andet at hotellerne ikke har mere end 50 værelser, at der er swimmingpool, og gode fællesarealer m.m. Også stedets atmosfære, familievenlighed, aktivitetsmuligheder og ”romantiske” touch tages i betragtning, men vigtigst af alt, at det er et sted, som man skal ønske at vende tilbage til.

Nye produkter

Hideaways tilbyder både bilrundrejser, kør-selv-ferier og pakkerejser, der består af en pakke med feriebolig/hotel, fly og lejebil, hvor gæsten ikke skal bekymre sig om at organisere noget af rejsen selv. Herudover er det muligt at vælge rejser, der kun inkluderer feriebolig/hotel, fordi gæsten selv ønsker at arrangere fly og lejebil eller feriebolig/hotel og lejebil, fordi gæsten selv ønsker at arrangere fly.

Du kan læse meget mere om Hideaways produkter på bureauets egen hjemmeside.