Vær med til at fejre jubilæum i Disneyland Paris

Den 12. april 1992 åbnede Disneyland i Paris for første gang sine døre for tusindvis af ivrige gæster; ikke mindst de mange forventningsfulde børn. Sidste år, i 2012, var der så gået 20 år, hvilket affødte en række festlige begivenheder i Disneyland, der skulle fejre jubilæet. Hvis du vil nå at opleve det sidste af dette festlige jubilæum, har du stadig chancen, da jubilæet strækker sig helt ind i 2013, nærmere bestemt indtil d. 28 marts 2013.

Blandt Disneylands spektakulære jubilæums-begivenheder kan forlystelsessparkens besøgende blandt andet opleve showet med titlen Disney Dreams! – et show, der vil forsøge at imponere gæsterne efter mørke med tusindvis af lys, farver og magi, takket være hidtil usete special effects i Disneyland, fremvist på forlystelses-attraktionen Sleeping Beauty Castle.


Se Youtube-video fra jubilæums-begivenhederne i Disneyland Paris (med fransk tale)

De vil også kunne opleve paraden Disney Magic on Parade! – som med en cocktail af ny musik, nye flåder, ny koreografi og nye figurer vil forsøge at give gæsterne en helt ny og frisk oplevelse.

Og endelig byder forlystelsesparkens jubilæums-begivenheder på et møde med Mickey Mouse; den berømte mus vil hilse på gæsterne i et lokale fyldt med rekvisitter og hans foretrukne kostumer. Alle gæster vil have mulighed for at tage et billede med Mickey midt i den overdådige teater-indretning.

Du kan læse mere om Disneylands jubilæum på forlystelsesparkens officielle hjemmeside.