Hotel Casale Antonietta

Hotel Casale Antonietta kan dateres helt tilbage til år 1700 og er omringet af smuk natur, langt fra byens larm, men dog kun omkring 1 km fra centrum af Sorrento. Hotellet har en vidunderlig udsigt over den livlige Napolibugt og skulle man have lyst til at gå på opdagelse, ligger ruinerne af den antikke romerske Villa Pollio kun 1 km fra hotellet.

Haven på  Hotel Casale Antonietta - Sorrento, Italien - Kulturrejser

Hotel Casale Antonietta ligger også tæt på de mange lækre strande og med båd er det  nemt at komme et smut til Capri, Napoli, Ischia, Procida eller Positano. Skulle man have mod på at tage toget eller have bestilt biludlejning kan man også nemt komme til Napoli, Pompeji og Herculaneum.

Hotel Casale Antonietta - Sorrento, Italien - Kulturrejser

Casale Antonietta’s værelser er alle hyggelige og i hotellets restaurant kan man få serveret morgenmad lavet af lokale råvarer. Alle værelser har en tilhørende parkeringsplads og der er mulighed for at slappe af i en liggestol, eller nyde en forfriskning ved et af bordene i hotellets have.

Juniorsuite på Hotel Casale Antonietta - Sorrento, Italien - Kulturrejser

Skulle man have brug for at røre sig, byder Hotel Casale Antonietta også på en fodboldbane, samt en volleyball bane som man kan bruge som man har lyst, eller man kan tage en dejlig gåtur gennem de nærliggende citron og olivenlunde.