Hotel i Hua Hin

Skal du rejse til Hua Hin i Thailand kan du her læse lidt general information om hoteller i Hua Hin. De udvalgte hoteller vi anbefaler til en kulturrejse finder du i hotel oversigten.

Hua Hin-distriktet er et udpræget strandområde, beliggende 200 kilometer syd for Bangkok. Det har tætte forbindelser til den thailandske kongefamilie, der var de første til at fremhæve distriktet som et ekstraordinært godt område at bade og nyde stranden; dermed gjorde de det særdeles populært blandt de menige thaier. Hua Hin henvender sig i dag primært til turisten, der ønsker afslapning og hygge, primært børnefamilier. Området er ikke så fest-orienteret som eksempelvis strandene på Phuket, og nattelivet er noget mere afslappet og tilbagelænet, i og med at området primært søger at tiltrække familier på ferie. Bestiller man hotel i Hua Hin, er dette også tydeligt i udbuddet af hoteller.

Der er masser af gode hoteller til rimelige penge, mens mængden af små vandrehjem og sovepladser til backpackere er ret begrænset. På et hotel i Hua Hin vil man stadig møde den gode service og gæstfrihed, som Thailand er kendt for i områder, der er afhængige af turister. Man vil dog også få mulighed for at møde de velhavende thaier, som selv tager på ferie, da området også er et yndet feriemål for landets egen befolkning, specielt velhavende mennesker fra Bangkok.

Bestiller man hotel i Hua Hin kan man forvente en atmosfære, der opfordrer til hygge og afslapning. Hovedbyen i distriktet, Hua Hin Town, har omkring 50.000 indbyggere, og nattelivet i byen er eksisterende, men ikke specielt omfattende. Hvis det vilde natteliv med diskoteker og natklubber, som man finder på nogle af de sydlige øer, eksempelvis Phuket og Koh Samui, ikke tiltaler én, er Hua Hin det perfekte feriemål.

Strandene er ligeså billedsmukke og tiltalende som på det to førnævnte øer, men livet er noget mere tilbagelænet og larmen noget mere moderat, selv om det stadig er et område, der overlever på indkomsten fra turismen. Myndighederne i Hua Hin gør deres for at fastholde lige præcis den gruppe af turister, de nu tiltrækker.

De helt billige moteller og vandrehjem er meget få, til gengæld er mængden af hotelværelser, der er til at betale sig fra for en familie, absolut i overtal. Et hotel i Hua Hin er ikke overvældende luksus, men stadig langt bedre og mere end blot en seng med et tag over. Man er bevidst om turisternes værdi, og man vil gøre alt for at bibeholde områdets status som et populært rejsemål.