Shopping i Madrid

En lille guide om shopping i Madrid.

Shoppinggaden Gran Vía

Gran Vía er det centrale Madrids vigtigste gennemfartsvej, og det er her du finder de mere kommercielle forretninger i byen. Tænk store afdelinger af Mango og H&M… og du finder selvfølgelig El Corte Inglés, Spaniens største stormagasin, som sælger alt hvad du kan forestille dig – lige fra mode og sportstøj til elektronik og dagligvarer.

EL CORTE INGLÉS
Plaza de Callao 2

Besøg shoppen her

Shopping området A la mode TriBall

Dette indkøbsdistrikt er af nyere dato og har fået sit navn efter trianglen omkring Calle de la Ballesta. Det er et moderne, alternativt område, som blander indretningsbutikker, café-gallerier og smarte cocktailbarer. Dolores Promesas kan varmt anbefales – det er et spansk mærke for damemode – lige som Kike Keller, en designspecialist, som sælger møbler, men som også serverer cocktails.

Gourmetmad

De mere raffinerede shoppere kan finde alt, hvad hjertet begærer i Madrid, især i Mercado de Paz og Mercado San Antón, som begge er fremragende madvaremarkeder. Men byens mest berømte gourmetimperie er De Sybaris, som ligger på hjørnet af det fornemme Calle del Príncipe de Vergara.

MERCADO DE PAZ
Calle de Alaya 28

Besøg restauranten her

MERCADO SAN ANTÓN
Calle Augusto Figueroa 24

Besøg restauranten her

DE SYBARIS
Calle del Príncipe de Vergara 2

Besøg restauranten her

Bydele med mode i Madrid

Der er en række forskellige modeområder i byen, men det mest eksklusive er Salamanca-nabolaget, hvor du finder alle luksusmærkerne. Calle de José Ortega y Gasset er fantastisk, hvad smykker angår, mens du i gaderne Velázquez og Goya finder mere kommercielle mærker som f.eks. Zara. Briten Stella McCartney har lige åbnet en butik på Calle de Serrano, mens den spanske designer Angel Schlesser nu ligger på Callejón de Jorge Juan, som er et berømt stræde for Madrids modescene.

TELLA MCCARTNEY
Calle de Serrano 62

ANGEL SCHLESSER
Callejón de Jorge Juan
Baby og barn
Mødre og fædre kan finde en masse at købe til deres børn i Salamanca-nabolaget: Nicoli fører tøj til babyer, teenagere og alle aldre ind i mellem; og der er også Mi Pequeño Lucas, hvis tøj er fremstillet i Spanien.

NICOLI
Calle de Lagasca 61

MI PEQUEÑO LUCAS
Calle Lagasca 48

Læs også: på museum i Madrid