Kulturferie i Bangkok

En ferie i Bangkok er lig med masser af fremmedartede og anderledes smagsindtryk og oplevelser. Her møder du et helt andet liv, en helt anden kultur og nogle helt andre mennesker.
Bangkok er hovedstaden og et must at besøge, når ferien går til Thailand – i hvert fald hvis det er første gang, du besøger landet.
Her er nok at se på, og overalt i byen vil du se templer og omkring templerne munke, der færdes rundt omkring i deres iøjnefaldende orange dragter og med deres glatbarberede hoveder. Alene i Bangkok er der i alt omkring 400 templer. Ikke mindst det kongelige tempel Wat Phra Keo & Grand Palace med den smaragdgrønne Buddha er et besøg værd. Det samme er Wat Pho-templet med den 45 meter lange liggende Buddha.
På Nationalmuseet kan man få et godt indblik i thailandsk kunst og kultur. Og på en ferie i Bangkok bør der også afsættes tid til en tur på det berømte flydende marked. Det er farverigt og festligt, og her sælges alt mellem himmel og jord – fra frugt og grønt til kunsthåndværk. Kvinderne kommer hertil fra nær og fjern for at sælge varer fra deres små både, og der bliver handlet, så vær parat til at prutte om prisen!