Hoteller i Bangkok til din kulturrejse

Når du kigger efter hoteller i Bangkok kan udvalget virke overvældende. Her er virkelig noget for enhver smag og pengepung. Er du rygsækrejsende på stramt budget kigger du måske efter hoteller på Khao San Road, som er tilholdssted for mange rygsækrejsende i Bangkok. Gaden er fuld af små hoteller, restauranter, forretninger med alt hvad en rejsendes hjerte kan begære, og om natten forvandles gaden til det ultimative gå-i-byen sted. Khao Sans popularitet betyder dog, at priserne er skruet i vejret. Ofte kan du få langt mere for pengene, hvis du kigger efter hoteller i området omkring Khao San Road. Her er mere roligt om natten, men du er stadig tæt på stederne, hvor de rygsækrejsende hænger ud.

Vil du gerne bo mere komfortabelt, og spiller prisen ikke en lige så stor rolle, er der flere områder at vælge imellem. Du kan eksempelvis kigge efter hoteller i området ved Chao Praya floden. Det er et hyggeligt område med gode transportmuligheder enten med flodbådene eller med Skytrain fra stationen Sapan Taksin.

Vil du have luksus for alle pengene kan du blive forkælet på hoteller i området ved floden, eller du kan vælge mellem flere dejlige hoteller i Bangkoks moderne shopping centrum i områderne Ploencit, Rachaprasong, Siam og Pratunam.