Madeira for krop og sjæl

De fleste større luksushoteller på Madeira har i dag deres egen wellness-afdeling med spa, hydraterapi, aromaterapi, skønhedsbehandlinger, bodymassage og fitnesscenter, og de fleste steder kan spa’en også benyttes af gæster udefra mod betaling.

Spa-ophold på Madeira

Din krop bliver forkælet under et spa-ophold på Madeira, forlyder det, og især den såkaldte thailassoterapi, hvor der bruges havvand til behandlingerne, har en undergørende virkning. Derudover er den rene luft og den enestående natur antistresssende og god for velværet.

Der er knapt tyve luksusspa’er i Funchal, deriblandt Tivoli Ocean Park, der også har flere gode restauranter og stor udendørs swimmingpool lige ud til havet. Tivoli Ocean Park har international klasse, en superluksus spa-afdeling, hvor de ansatte både er superdygtige og usædvanligt søde. Og her ligesom på andre spaer rundt omkring i Europa er det ikke længere kun kvinder, der får tid til f.eks. en ansigtsmaske eller skønhedsbehandling. Der kommer flere og flere mænd i alle aldre for at få sat lidt skik på udseendet, mens de får stresset ud af kroppen.

Spahotel på Porto Santo

På den lille ø Porto Santo, der har en ni kilometer lang sandstrand, ligger også et stort spahotel, hvor gæsterne vil føle sig lettere end luft efter et lille ophold. Hotel Vila Baleiras gæster kommer især fra Portugal, Italien, Tyskland, Holland og Finland, og det familievenlige hotel er hyggeligt uden at være pralende med billard i kælderen, en særlig børneafdeling, en udendørs legeplads og en lille børnehave, hvor forældrene kan få passet ungerne, mens de selv stresser af med spahotellets særlige tilbud:

F.eks. mudderpakninger, luftmassage samt øens spaspecialitet. Behandlinger med havvand og det berømte gyldne strandsand, der skulle hav en helt fantastisk virkning på alskens skavanker.