Flybilletter til Bangkok

Når du har købt dine flybilletter til Bangkok, kan du godt begynde at glæde dig. Bangkok er Thailands pulserende hjerte, og byen byder på oplevelser for enhver smag. Gadernes virvar af biler, knallerter og mange mennesker står i skarp kontrast til roen i templerne. De lukker for en tid verdens kaos ude, og mange af dem er som oaser i storbyen. Her kan man betragte fredfyldte Buddhaer i eventyrlige omgivelser og skæve nysgerrigt til de orangeklædte munke. Tempelkomplekset Grand Palace er stjernen over dem alle. Det ligger midt i Bangkok med en overdådighed af svungne tage og gyldne spir. Paladset var engang kongens residens, og inden for murene møder de besøgende en overvældende farverigdom blandet med rolige grønne pletter af velholdte plæner og formklippede træer. Bangkok byder på mange spændende templer, men hvis du kun har tid eller lyst til at se et enkelt, skal det være dette.

Har du alligevel mod på mere, må du ikke gå glip af den enorme liggende Buddha i templet Wat Po. Som en gylden kæmpe ligger den afslappet med en støttende hånd under hovedet og blikket fikseret på usynlige horisonter.

Du kan komme rundt i Bangkok på flere måder. Hvis du ikke har lyst til at bevæge dig rundt i byens mylder til fods, kan du vælge at tage en tuk-tuk. Det er en trehjulet fusion mellem en knallert og en rickshaw. Den har normalt plads til to passagerer foruden føreren, men trafikken er ofte tæt, og så kan Skytrain være et godt alternativ. Med Skytrain bevæger du dig rundt i byen ovenover bilkøerne, og det er en hurtig måde at komme rundt på. Et andet behageligt transportmiddel er bådene på floden Chao Phraya. Fra floden får du set byen fra vandsiden, og flere af templerne ligger tæt på landingsstederne.

Når du har fået nok af byens mange templer, kan det anbefales at besøge Pasteur Instituttet. Det er en slangefarm, som producerer slangeserum til behandling af personer, der er blevet bidt af en giftslange. Instituttets bestand af slanger leverer gift til produktionen af serummet og indgår også i slangeshowet, som vises på stedet.

Ønsker du at udforske Thailands andre spændende sider, kan du købe flybilletter til Chiang Mai i nord. Her kan du opleve bjergstammer, ride på elefanter eller tage på vandretur. Eller flybilletter til en af de sydlige destinationer, der byder på frodige øer, hvide sandstrande og eksotisk feriestemning.

Skal du videre ud i verden har Bangkok gode forbindelser til mange andre destinationer. Du kan eventuelt kombinere dine flybilletter til Bangkok med flybilletter til Singapore eller Australien og gøre din tur til en rundrejse.

.