Det kan du opleve på en feire på Phuket i Thailand

Phuket er Thailands største ø og en af de mest kendte og besøgte af de skønne thailandske ferieøer. Og med god grund. For en ferie på Phuket giver mulighed for at foretage sig lidt af hvert. Her er både mulighed for afslappende dage på en af øens mange strande eller ved swimmingpoolen og mulighed for at se og opleve noget på udflugter til øens mange seværdigheder.
Besøg museerne og templerne i Phuket by, eller tag på en tur til regnskoven eller ind i mangroveskovene. Eller hvad med en tur med longtailbåd til en af de mange små tropeøer, der ligger rundt om Phuket. Koh Phi Phi er for eksempel den mest fantastiske lille drømmeø med skønne hvide sandstrande og den smukkeste blå lagune.
På en ferie på Phuket er der mulighed for at bo i et af de roligere og mere fredfyldte områder, blandt andet ved Karon Beach, hvor strandlivet primært handler om afslapning, solbadning og badeture. Men der er også mulighed for at vælge et af de områder af øen, for eksempel ved Patong Beach, hvor der er masser af restauranter, barer, natklubber, butikker og natteliv og gang i den døgnet rundt. Og hvor stranden byder på strandbarer og masser af muligheder for at være aktiv. Så der er noget for enhver smag på Phuket.