Villa San Michelle og Villa La Massa i Firenze

En Medici-livsstil, Villa San Michelle og Villa La Massa i Firenze, Toscana. Skal du på kulturrejse til Firenze og gerne vil forkæle dig selv så læs mere om de to historiske hoteller.

Villa San Michelle

Hvis man er på jagt efter et luksuriøst hjems bekvemmeligheder, skal man tage op til den prægtige Villa San Michele i Fiesole i de svale højdedrag over Firenze. Dens betagende okkerfarvede facade menes at være udformet af Michelangelo. Indenfor finder man i sandhed en fornem verden. En fresko fra 1602 af Den Sidste Nadver pryder det tidligere refektorium, der i dag er foyer, men når det er varmt i vejret, søger alle – hotelgæster såvel som besøgende – ud til den udendørs loggia, hvis udsigt ved solnedgang og i skumringen til Brunelleschis Duomo og de omgivende tegltage gør den til en af de smukkeste noget sted i Europa. En overdådig og velduftende terrasseret have indhyller villaen og det ombyggede Limonaia, en vinterhave, hvor munkene opbevarede deres citrustræer i koldt vejr. I dag har de veget pladsen til fordel for villaens to mest eksklusive suiter. De berygtede hede og fugtige somre i Firenze og Arno-dalen er bogstavelig talt lysår borte her på den græsdækkede terrasse, hvor egnens smukkest beliggende swimmingpool byder på udsigter, der er en Piero della Francesca værdige. Villa San Michele ligger på adressen Via doccia 4. Fiesole ligger små 10 kilometer fra Firenzes bymidte.

Villa La Massa

Indtil for nylig var San Michele Firenzes fornemste villa-hotel, men en konkurrent har slået sig op i den anden ende af byen i Villa La Massa, en prægtigt restaureret villa fra 1500-tallet, ejet af Comos villa d’Este Hotel. Det ligger ved bredden af Arno, 15 minutter fra Firenzes bymidte, og byder på et glimt af livet i Toscana, som det blev levet af det florentinske aristokrati.  Du finder Villa La Massa på adressen I Candeli, omkring 10 minutters kørsel fra Firenzes bymidte, vel og mærke hvis der ingen trafik er.

Hoteller i Toscana

På Kulturrejser finder du et stort udvalg af hoteller til din ferie i Toscana. Læs beskrivelser af de hoteller vi anbefaler i Firenze og på andre rejsemål i Toscana. Du kan naturligvis også se foto af hotellerne og finde fakta og informationer om hotellerne.