Vær med til at åbne sejl-sæsonen i Amsterdam

Amsterdam er berømt for sine mange kanaler, floden Amstel, der har været med til at danne byens navn, og indbyggernes livlige sejl-aktiviteter. Hvis du er vandsports-interesseret og samtidig synes, det kunne være interessant at være med til at åbne sejl-sæsonen i den hollandske hovedstad, så har du nu muligheden ved at deltage i det årlige HISWA Amsterdam Boat Show

Mere end 350 udstillere

Showet afholdes hvert år i marts og bliver hver gang besøgt af folk fra hele Holland og også andre dele af Europa af én og samme årsag: de deler en passion for vandsport.

Showet finder sted fra d. 6 til d. 10 marts og ud over at markere åbningen på sejlsæsonen i Amsterdam vil det i løbet af de fem dage, som det varer, byde på en lang række work-shops, salgsboder med sejl-udstyr og mere end 350 udstillere, der vil vise dig de allernyeste tendenser, produkter og viden indenfor verdens vandsport. Navigationsudstyr og elektronik, rigning og dæk-udstyr, sejler-tøj, sikkerhed og redningsudstyr, bådudlejning, forsikring og finansiering, sejlskoler og over 500 både i alle former og størrelser er bare nogle af de ting, du kan stifte bekendtskab med under HISWA Amsterdam Boat Show.


Se den officielle præsentations-video fra HISWA Amsterdam Boat Show

Også aktiviteter for børn

Mens de voksne deltagere i showet kan få den bedste information om alt, der er relateret til en verden af vandsport, har børnene mulighed for at deltage i forskellige former for vandaktiviteter, der vil foregå i de dertil indrettede zoner, Fun Zone og WaveSurfer.

Du kan læse mere om HISWA Amsterdam Boat Show og bestille billetter på showets officielle hjemmeside.