Oplevelser på São Miguel

São Miguel, også kendt som den grønne ø, er den største og mest folkerige ø i øgruppen Azorerne. São Miguel byder dig velkommen med smukke søer, blidt afrundede bakker, stejle bjerge, grønne sletter, alt sammen omgivet af det blå hav.

São Miguel er også den ø i Azorerne, som har mest at byde på i forhold til historiske og kulturelle seværdigheder.

Ponta Delgada på São Miguel

Ponta Delgada med sine 50,000 indbyggere virker som en storby med en blanding af moderne bekvemmeligheder og en historisk atmosfære. Her er monumenter, arkitektur fra det forrige århundredeskifte, parker og brostensbelagte gader, men også en moderne marina, gode restauranter, shopping muligheder, barer, natklubber og cafeer på havnefronten.

Terra Nostra Parken på São Miguel

São Miguel er kendt for sin prisbelønnede Terra Nostra Park, vidunderlige golfbaner, søer, strande, århundrede år gammel arkitektur, imponerende landskaber, og sidst, men ikke mindst, sin befolkning. Sao Miguel er helt enestående. Hvis man en gang har besøgt Sao Miguel, ønsker man altid at komme tilbage.

Mange forskellige aktiviteter på São Miguel

São Miguel byder på mange forskellige aktiviteter for dig, som ønsker at gøre kulturrejsen til en aktiv ferie. Her er mulighed for hvalsafari, delfinsvømning, vandre- og trekkingture, dykning, fisketure, jeep safari, fugleture, sejlsport, snorkling, svømning, golf og mange andre indendørs- og udendørsaktiviteter.

Vejret på São Miguel

Vejret på São Miguel er bedst mellem juni og oktober; de varmeste måneder er juli, august og september. Perioden fra november til januar er også behagelig, men temperaturen falder noget. Fra februar til april kan der forekomme en del regn.