Du får mest for pengene på Azorerne

Er du på udkig efter spændende rejsemål, hvor du samtidigt kan strække feriebudgettet langt? Så bør du overveje at rejse til Azorerne. I det seneste nummer af rejsemagasinet ‘Budget Travel’, som har 500.000 læsere, indtager Azorerne således førstepladsen på en top 10 liste over verdens nye ‘best-value’ rejsemål i 2012.

Ifølge magasinet har man fundet destinationerne på top 10 listen udfra en grundig gennemgang af en lang række data, nyheder, valutakurser og rejsetendenser, og Azorerne får udover førstepladsen også æren af at pryde magasinets forside og en hel side inde i bladet.

At Azorerne i 2012 vil være et særligt attraktivt rejsemål for den prisbevidste rejsende skyldes ifølge Budget Travel Magazine blandt andet, at også Azorerne er ramt af Portugals økonomiske problemer, hvilket betyder, at hotelpriserne på Azorerne ligesom på fastlandet er faldet de sidste par år.

Særligt det milde klima på de ni vulkanske øer, som gør at Azorerne besøges hele året, fremhæves i forbindelse med førstepladsen. I bladet fremhæves dog især lavsæsonen, som starter i Oktober, som en god mulighed for at finde ekstra gode tilbud på hotelovernatninger på øerne og i det hele taget billige rejser til Azorerne.

Top 10 over ‘best-value’ rejsemål 2012

  1. Azorerne
  2. Egypten
  3. San Diego
  4. Canada (østlige)
  5. Belize
  6. San Antonio
  7. Polen
  8. Taipei
  9. Kansas City
  10. Athen