Hotel Quinta das Vistas på Madeira

Det eksklusive Hotel Quinta das Vistas har en helt enestående beliggenhed på en bakke i Madeiras hovedby Funchal. Quinta das Vistas har åndeløse panoramiske udsigter ud over Funchal og Atlanterhavet, samtidigt ligger hotellet omgivet af en pragtfuld 12.000 kvm park med masser af haver, dekorative springvand, en sø med svaner, en pavillon og en mini-golf bane (9 huller).

Hotellet er bygget i en tidligere herskabsvilla, en helt enestående ejendom på øen Madeira, hvor man kan nyde solen og udsigten hele dagen. Hotellet er dog også et godt udgangspunkt for at udforske Madeiras seværdigheder på en kulturrejse.

Seværdigheder i Funchal

Der er ikke langt  til Funchals historiske centrum fra hotellet. Kun 10 minutter med bil eller 25 minutter til fods. Kun 3 minutters gang fra Quinta das Vistas finder du også et busstoppested med forbindelser til Funchal. Desuden tilbyder hotellet en gratis minibus, der kører flere gange daglig ind til bymidten.

Funchal byde på mange seværdigheder såsom Historiecenter Museum, Sukker museum, Vicentes Foto Museum, Madeira Vin Institut, Madeira Broderi museum, Sé-katedralen, Funchals marked ”Mercado dos Lavradores”,  et væld af butikker og  caféer, utallige gode restauranter med ægte portugisisk stemning og ægte regional gastronomi, Marinaen, den gamle by del – Cidade Velha, Lido svømmekompleks og Lidos strandpromenade, som er en ægte Edens have.

Faciliteter på Hotel Quinta das Vistas

På Hotel Quinta das Vistas er det luksus, som er i højsædet. Store og elegant dekoreret fællesområder, afspejler luksus og elegante livstil fra gamle dage på Madeiram, og indbyder til afslapning i en dejlig og nydelsesfuld atmosfære.

Quinta das Vistas råder over i alt 71 værelser, fordelt på tre etager, inklusiv 3 junior suites, 4 suites og en præsident suite. Værelserne er dekoreret i en elegant stil, med højkvalitets materialer, udstyret med dobbeltglas samt en privat balkon, og de er bygget i den sidste tids økologiske teknologi. Værelserne er udstyret et individuelt regulerbart klimaanlæg/centralvarme, telefon, sikkerhedsboks (gratis), mini-bar, adgang til internet og kabel TV. Badeværelserne, dekoreret med portugisisk marmor og træ, har bad/bruser, badekåber, indesko, hårtørrer og et adskilt WC.

Hotellet har en dejlig restaurant, Restauranten “La Belle Terrasse”, en gourmet restaurant med både åben og  overdækket terrasse, der tilbyder de mest lækre og kreative retter med en fantastisk udsigt over Funchal.  Spisesalen er dekoreret på en sådan måde at den originale elegante arkitektur er bevaret, og man går tilbage i tiden til det ældre romantiske Madeira. Den perfekte opskrift på en uforglemmelig aften.

Albatroz Piano Bar i den traditionele herskabsvilla servere i vinterhaven, lobby, veranda og terrasse. I Pool-Baren  bliver der serveret kreative og originale snaks. Det er åbent for lette frokoster i en afslappet atmosfære, hvor der nydes en helt enestående udsigt over Funchal og dens bugt.

Den Royale eftermiddagens Te eller Kaffe med friskbagte scones og forskellige småkager kan du få serveret på veranda eller terrasse.

Hotellet tilbyder derudover et bredt udvalg af bekvemmeligheder inklusiv en smuk sydvendt svømmepool anlæg med en indendørs pool, hvori der findes en gennemgang der leder ud til en hængende udendørs pool. Derudover findes der tyrkisk bad, sensation bruser i den top moderne Chandra SPA Madeira. Endelig får Quinta das Vistas golf gæster rabat på green fees og receptionen ordner det hele.