Kulturrejser til Hua Hin

Hua Hin er et område, der fokuserer på at tiltrække turister med gode hoteller og fristende strande og bademuligheder, men området rummer dog stadig muligheder for turisten, der søger kulturelle oplevelser. Områdets skønhed blev først fremhævet af den thailandske kongefamilie og den skønhed, de så dengang, vil også gøre det værd for enhver rejsene at tage på kulturrejser til Hua Hin.

Naturen

Omkring områdets hovedby, den 50.000 indbyggere store Hua Hin Town, spreder sig et naturområde med en sjælden overnaturlig skønhed. Kystlinjen ved Hua Hin, set fra vandsiden, er en oplevelse i sig selv. Et must at se er også udkigspunktet Flint Mountain, der rejser sig 162 meter over havets overflade, og har en offentlig park beliggende på toppen, hvorfra udsigten over hele Hua Hin-distriktet skal opleves.

Vandfald og vin

På kulturrejser til Hua Hin skal man også opleve det 11 etager høje Pa La-U vandfald, der er et billede på den smukke thailandske natur, når den er allerbedst. Hua Hin-området er også, udenfor det nærmeste turistområde, befolket med adskillige vingårde, der er åbne for besøgende, og som gerne giver mulighed for en vinsmagning og chancen for at nyde et godt glas vin, mens man skuer ud over det naturskønne område med de lange rækker med vinranker.

Banegården og Luang Pu Thuat

Endnu to seværdigheder er værd at fremhæve, selv om de skiller sig noget ud fra den vildtvoksende skønhed, som den omkringliggende natur byder på. Begge to er de resultater af den royale families nære bånd til Hua Hin, som i høj grad har gjort området til den turistmagnet, det er den dag i dag.

Den ene af disse er Hua Hins banegård. På kulturrejser til Hua Hin må man ikke snyde sig selv for at se denne unikke bygning. Den var oprindeligt en royal pavillon i det kongelige Sanamchan-palads, men på grund af den royale families kærlighed til Hua Hin-området valgte man i 1968 at pille den ned og skænke den til Hua Hin, hvor den nu er det første, som de velhavende thaier, der ankommer fra Bangkok, ser, når de stiger af toget på vej på ferie.

Den anden er Hua Hins statue af munken Luang Pu Thuat. Han var en berømt buddhist-munk, der var kendt for sine mirakler. Thailands dronning bestilte specifikt denne skulptur til Hua Hin, hvor han nu sidder og troner i lotus-stilling over sit eget tempel med omkringliggende park.

Afslut kulturrejsen i Hua Hin

Mange som rejser på kulturreje til Thailand besøger Hua hin, men hvorfor ikke “slå to fluer med et smæk” og kombinerer et ophold i Hua Hin med nogle dages afslapning på et af de mange gode hoteller langs den fantastiske strand. Her kan du i afslappede omgivelser nyde alle de indtryk du har fået på din rejse rundt i Thailand. Få mere inspiration til din ferie i Hua Hin og andre områder i Thailand her på kultur bloggen. Du finder indlæg om Thailands kultur, historie, natur og meget mere og i billedgalleriet kan du se flotte foto.