Hotel Turim Alameda i Lissabon

Hotel Turim Alameda ligger centralt i Lissabon på Alameda D. Afonso Henriques i kort gå-afstand til nogle af byens mange spændende attraktioner. Du har Alameda metro stationen og busser meget tæt på og det skal bemærkes, at Lissabon har et meget moderne offentligt transportsystem, som nemt og bekvemt bringer dig til alle de vigtigste kulturseværdigheder i byen.

Praktisk information om Hotel Turim Alameda

Hotel Turim Alameda har 70 velindrettede dobbelt- og twinværelser, fuldt udstyrede med air-condition, LCD satellit-tv, telefon, hårtørrer, radio, sikkerhedsboks, gratis Wi-Fi Internetforbindelse, kaffe/te og dobbelte vinduer til lydisolering. Desuden findes der ryger-værelser.

Du starter dagen i Torino restauranten med en stor morgenbuffet, og senere på dagen og om aftenen kan du samme sted smage det bedste af det traditionelle portugisiske køkken. I Torino Vintage Club Bar, kan du nyde din yndlings drink, se lidt TV, høre lidt musik eller bare slappe af. Hotel Turim Alameda byder også på 24 timers reception og room service, business-center og gratis trådløs internet adgang i hele hotellet samt privat parkering.

Storbyferie i Lissabon

Lissabon er en verdens mest spændende og smukke hovedstæder med en karakter og charme ud over det sædvanlige. Lissabon var et magtcenter og verdens rigeste by medio 1400 tallet frem til slutningen af 1700 tallet. Byen er ældre end Rom og mange andre europæiske hovedstæder. Det er ikke muligt at nævne alt, hvad du kan se og foretage dig på en kulturferie i Lissabon, men vi giver dig gerne et par tips.

I Belém bydelen har du fæstningen Torre de Belém og Jerónimos Klostret. Herfra kan du med sporvogn nr. 28 køre op til Alfama kvarteret og Castelo de Sao Jorge, Lissabons borg, hvorfra udsigten over Lissabon er helt enestående. Baixa, som er ‘down town’ Lissabon og Avenida da Liberdade som er hovedstrøget, er også steder du bør besøge.