Hotel Tivoli Jardim i Lissabon

Hotel Tivoli Jardim er et veletableret og tidløst hotel beliggende i hjertet af Lissabon. Tivoli Jardim tilbyder alsidige faciliteter, komfort, service og kvalitet, som du kan forvente det af et hotel af denne klasse og standard.

Med en pragtfuld beliggenhed i centrum af en verdens mest spændende og smukkeste hovedstæder, som også er en af verdens ældste, ældre end f.eks. Rom, med over 3000 års historie, er du i hjertet af en by med en karakter og charme, som ikke findes mange andre steder. Hotellet ligger blot nogle få meter fra Lissabons mest elegante og trendy boulevard, den mondæne Avenida da Liberdade. På Avenida da Liberdade som Lissabons svar på Champ de Elysées, har du fantastiske indkøbsmuligheder i de mange fornemme buttikker med internationale og portugisiske mærker. Er du på kulturrejse til Lissabon, er Hotel Tivoli Jardim er godt valg, da du bor i centrum, hvor der er mange hyggelige caféer, gode restauranter og ikke mindst masser af seværdigheder.

En lille spadseretur fra Hotel Tivoli Jardim finder du også steder som Bairro Alto, Lissabons festlige boehme kvarter. Du finder også Marques do Pombal pladsen og den monumentale Park, Edvard 7. Det historiske Alfama kvarter med Lissabons S. Jorge borg på toppen er også en af de nærliggende seværdigheder. Lissabon har mange museer med moderne til religiøse kunst, fra arkæologi til kakler, der er meget at vælge imellem. Du har en af byens bedste beliggenheder for dine udflugter på kulturrejsen og mange attraktioner er, som sagt, i gå afstand fra Hotel Tivoli Jardim.

Seværdigheder uden for Lissabons centrum

Hvis du skal lidt væk fra centrum, byder Lissabon på et veludbygget og meget moderne offentligt transportnetværk med metro, bus tog og taxa lige i nærheden af Hotel Tivoli Jardim. Lissabons metro er en oplevelse og en seværdighed i sig selv og omtales ofte som et moderne kunst galleri. Metroen har tillige vundet prisen som verdens smukkeste metro. At færdes til fods i Lissabon er en uforglemmelig oplevelse og også meget sikkert. Lissabon er valgt som en af Europas sikreste byer og så sent som i 2007 vandt byen titlen som Europes Safest Capital.

Praktisk info om Hotel Tivoli Jardim

Hotel Tivoli Jardim har 119 smagfuldt designede værelser, alle med en lys og elegant indretning. Hotellets har gode faciliteter såsom trådløst internet, sikkerhedsboks, minibar, skrivebord, lænestol, kaffemaskine, LCD-TV med pay-TV og et fuldt udstyret badeværelse med hårtørrer.

Tivoli Jardim har desuden en opvarmet udendørs swimmingpool, fitness center, restaurant, bar, 24 timers reception, roomservice, betalt parkering og bil vask. Der er også et business center med gratis ADSL internet forbindelse og trådløst internet på hotellets fælles arealer.

Tivoli Jardims restaurant

Tivoli Jardims Restaurant Olivier Avenida overrasker selv de mest krævende goumetgæster med sit innovative og originale spisekort udarbejdet af den prisbelønnede kok Olivier. I restauranten kan du nyde et fantastisk måltid i en moderne og kosmopolitisk atmosfære. Hotellet har også en velbesøgt bar, hvor du kan nyde en god drink og slappe af.

Som gæst på Hotel Tivoli Jardim har du adgang til services og faciliteter på søsterhotellet Tivoli Avenida, som ligger lige ved siden af.