Hotel Quinta do Estreito på Madeira

Quinta do Estreito er en smukt restaureret gård med en afslappet atmosfære i dejlige landskaber omgivet af vinmarker, en olivenlund, en fransk have, tropiske planter og økologisk landbrug, samt en betagende udsigt over Atlanterhavet og Desertas øerne.

Quinta do Estreito ligger på de sydlige skråninger af det vigtigste vinproducerende område i Madeira, Estreito de Camara de Lobos, en traditionel landsby med en karakteristisk atmosfære og et par butikker og barer. Du er kun 15 minutter fra Funchal og 40 minutter fra lufthavnen, og har derfor et perfekt udgangspunkt for en kulturferie på Madeira.

Udflugter fra hotellet

I Estreito de Câmara de Lobos, bør du besøge kirken, køre en tur til Boca dos Namorados og beundre den unikke udsigt til  Curral das Freiras (Nonnernes Dal), en lille landsby beliggende i en naturlig ”gryde” mellem næsten lodrette bjerge. .

Hvis du kører et par minutter mod kysten kommer du til Camara de Lobos en traditionel fiskerby, som inspirerede Sir Winston Churchill til at male disse skønne omgivelser. Landsbyen fik sit navn af den opdagelsesrejsende João Gonçalves Zarco og Tristão Vaz Teixeira på grund af formen af den vidunderlig bugt og de mange søløver (‘Lobos’), som levede her på det tidspunkt.

Fra Camara de Lobos kan du kører mod vest til bl.a. Cabo Girao , den næsthøjeste klippe i verden,  herfra har du en enestående panoramaudsigt som kun kan beskrives som helt fantastisk. Mens du er i Camara de Lobos er det et must at smage på Madeiras drink, poncha!  Poncha er lavet med honning, citron juice og aguardente de cana (sukkerrørs brændvin), du kan helt sikkert også få en god poncha i Estreito de Camara de Lobos også.

Hvis du kan lide at vandre og udforske naturen så vil du finde  mange muligheder for betagende vandretur i  de lokale levadaerne og den enestående Laurasilvaskov, Unescos verdensarv.

Faciliteter på Hotel Quinta do Estreito

Quinta do Estreito er meget elegant indrettet i varme farver med udsøgt smag og sans for detaljer. Hovedbygningen er nænsomt restaureret og de sydvendte værelser har alle balkon.

Quinta har også en swimming pool, sauna, solterrasse og esplanade.

Hotellet tilbyder en gratis shuttle bus service to gange om dagen til Funchal. En taxaholdeplads ligger også i nærheden. Stop for busser til Funchal og mod vest af øen er det kun en 5 minutters gang. Der er også gratis parkering ved hotellet samt en underjordisk garage.

Plus: Gratis brug af Vimala Chandra SPA (jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, afslapningsrum med panoramaudsigt, Vichy-brusebad, sensation bruser, fitnessrum med panoramaudsigt) på Quinta das Vistas Palace Gardens i Funchal.