Hotel Porto Mare på Madeira

Det luksuriøse Porto Mare Hotel har en central beliggenhed og fantastisk udsigt over Funchal-bugten. Hotellet ligger i Vila Porto Mare kompleksets og deler en lang række pragtfulde faciliteter med det nærliggende Eden Mar Suite Hotel og The Residence.

Vila Porto Mare store grønne område er en botanisk oase med over 400 unikke subtropiske plantearter, bland andet dragetræe. Her dyrkes også vindruer, sukkerrør og bananer, som er en del af Madeiras landbrugshistorie. Haven er økologisk. Du kan gå ture i denne paradisiske have, der er fyldt med duftende blomster, nyde den fredfyldte atmosfære og slappe af i et af de mange skyggefulde små områder.

Hotel Porto Mare har en fremtrædende placering i Lido-området, som med sin elegant og stemningsfuld atmosfære med gode internationale og lokale restauranter, smarte caféer, supermarkeder, Madeira Forum Shopping Center og den populære Lido svømmekompleks ligger blot få minutter væk. Gå eventuelt også en tur langs strandpromenaden som følger kystlinjen. Strandpromenaden har et fantastisk flor af subtropiske blomster, mange restauranter og barer, hvor du kan nyde en smuk og behagelig stund nær Atlanterhavet.

Seværdigheder inden for gåafstand

Funchals bymidte ligger inden for gåafstand, men hotellet tilbyder desuden gratis bus frem og tilbage. En spadsertur til Funchal er dog en dejlig oplevelse. Du går af ad Monumental vej og passerer haveanlægge, parker, skønne brolagte gader, boulevarder med skønne blomster og jacaranda træer. Funchals centrum  byder på et stort udvalg af seværdigheder såsom Historiecenter, Madeira Broderi Museum, Sukker museet, Madeira Vin Institut  og De Botaniske Haver i Quinta do Bom Sucesso og Monte.  Sé-katedralen, Funchals marked ”Mercado dos Lavradores” er også et besøg værd med et væld af fantastiske butikker, indbydende skønne caféer. Café do Teatro, Café Apolo og Café Golden Gate er et must, hvor du kan nyde den portugisiske stemning og Madeiras regional gastronomi.

Faciliteter og værelsestyper på Porto Mare Hotel

Porto Mare Hotel har luksuriøs moderne møblering og masser af lys. På Porto Mare Hotel bor du i komfortable værelser med aircondition, naturligt lys og moderne faciliteter.

Garden View- et rummeligt dobbeltværelse med to enkeltsenge, lænestole, skrivebord, balkon og marmorbadeværelse. Du har udsigt over den fantastiske have, hvilket giver en fredfyldt atmosfære. Som standard er der kabel-tv, te- og kaffefaciliteter, minibar, sikkerhedsboks og telefon.

Sea View – har en imponerende havudsigt fra balkonen. Rummelige dobbeltværelser, møbleret i moderne stil med to enkeltsenge, lænestole og skrivebord. I alle værelser er der kabel-tv, minibar, sikkerhedsboks, telefon, te- og kaffefaciliteter og et marmorbadeværelse med hårtørrer og badekåber.

Superior Sea View – de elegante Superior Sea View-værelser er store, moderne indrettede værelser med to enkeltsenge, lænestole og skrivebord. Slap af på balkonen og nyd den imponerende udsigt over hav og have. De tilhørende badeværelser er udført i marmor, og der er hårtørrer og badekåber. Der er desuden minibar, kabel-tv, te- og kaffefaciliteter, telefon og sikkerhedsboks.

Junior Suite – den luksuriøse Juniorsuite er smukt indrettet med masser af plads og en vidunderlig havudsigt. Det moderne opholdsrum er indrettet med spisebord, sofa, lænestole og skrivebord. Det separate soveværelse har komfortable enkeltsenge. Der er endvidere et marmorbadeværelse med badekar, bruser, hårtørrer og badekåber. I alle suiter finder man en møbleret balkon, kabel-tv, minibar, telefon, sikkerhedsboks og te- og kaffefaciliteter.

På Porto Mare Hotel har du adgang til en lang række exceptionelle faciliteter, Spa-område med jacuzzi, tyrkisk bad og sauna, motionsrum, squash og tennisbaner, bordtennis, petanque, billard, minigolf, putting bane, 2 udendørs pool, 2 indendørs-pools, børnepool med udendørs og indendørs legeplads. Du kan også nyde skyggen og freden i den 20.000 m2 store subtropisk haveanlægget. Det overdådige spa-kompleks har et fuldt udstyret motionsrum, sauna og whirlpools. Der er gratis internetadgang i hotellets lobby, og du er velkomme til at benytte den fælles computer med internetadgang ved receptionen. Du kan anmode om internetadgang på værelserne mod betaling. 24 timers roomservice, overdækket parkering og vaskeservice findes også på Hotel Residence Porto Mare.

Restauranter og barer ved Porto Mare Hotel

Restaurant Atlântida  server en stor morgenmadsbuffet og hver aften serveres der en temabuffetmiddag. Restauranten er specialister inden for det internationale køkken og viser også, hvordan nogle af retterne tilberedes. Man kan også få serveret maden på den skønne terrasse med udsigt over poolen. 

Restaurant Alfama  serverer et uimodståeligt udvalg af specialiteter fra Madeira og det traditionelle portugisiske køkken med a la carte-menu eller en fast menu til frokost og middag. Du kan nyde en romantisk middag i den elegante indendørs restaurant eller på terrassen med udsigt over haven.

Restaurant Med er intim og anderledes med græsk og marokkansk inspireret indretning, serverer et udsøgt udvalg af middelhavsretter med a la carte til middagen. Frisk fisk og skaldyr anbefales med det store udvalg af lokale og regionale vine serveret til måltidet. Børn menu findes.

Den populære Restaurant II Basilico, som ligger ved havnepromenaden, er berømte for dennes autentiske italienske køkken. Til frokost og middag er der en a la carte-menu, og du kan også vælge at spise ”al fresco” på terrassen og nyde den fantastiske havudsigt. Der er også en børnemenu.

Den charmerende Bar Portofino er et roligt sted, hvor du kan nyde en drink eller et let måltid. Du kan slappe af på terrassen ved haven eller læse en bog ,på flere sprog,  i biblioteket. Der serveres dagligt traditionel engelsk  eftermiddags  med et stort udvalg af sandwich, kager og scones. Om aftenen er der levende musik i baren.
Når solen går ned over Madeira, starter livet på Bar Lido.  Baren i kolonistil ligger ved siden af Restaurant Med og byder på et livligt underholdningsprogram hver aften, med traditionel folklore og Fado og masser af musik og underholdning.

Bar Varanda har den bedste beliggenhed. Ved siden af swimmingpoolen  kan du nyde en forfriskende drink eller en hyggelig snack i Bar Varanda. Bar Oceano er en afslappet cocktailbar, som serverer et udvalg af snacks og drinks. De fleste aftener er der underholdning i form  en pianist.

Ægte italiensk is fås på Doce-Lima Ice Cream Parlour, som ligger ved siden af Restaurant II Basilico på promenaden. Her serveres også kaffe og lækre crepes.