Hotel La Sovana – Toscana, Italien

La Sovana er belliggende i regionen Toscana, Italien nær de små byer Chiusi, Chianciano og Montepulciano. Hotellet er omringet af de grønne toscanske bakker og vidunderlige vinmarker og tilbyder sine gæster en unik blanding af tradition, fortryllende mad og fængslende historie.

Facaden af hotel La Sovana i Toscana, Italien

La Sovana har et dejligt pool område hvor man kan nyde solen og den gode udsigt over den smukke natur. Her vil du kunne slappe af i en af de mange liggestole og tage sig en forfriskende dukkert i swimmingpoolen.

Nyd solen og den gode udsigt fra pool området på hotel La Sovana

Skulle du blive træt af at slappe af, kan La Sovana også byde på sportslige aktiviteter i form af et slag tennis. Hotel La Sovana har deres egen tennisbane, belliggende i naturskønne omgivelser.

Tennis i naturskønne omgivelser på hotel La Sovana i Toscana, Italien

Værelserne på Hotel La Sovana har alle murstensvægge, kastanje-bjælkelofter og tagfliser som passer til den traditionelle toscanske arkitektur. Alle suiter har deres egen indgang, antikke møbler, aircondition, LCD-tv med satellit, direkte telefon, hårtørrer og Wi Fi internet (fås også i fælles områder – uden beregning).

Værelse på hotel La Sovana - Toscana, Italien

Når det kommer til maden på Hotel La Sovana, kan man selv bestemme om man vil nyde den i hotellets smukke udendørs havepavillon, eller i hotellets spisestue. Familien Olivi vil varte gæsterne op med vidunderlig mad til både til morgen og aftensmad. Du vil kunne smage på de fineste lokale råvarer og nyde La Sovana’s fortolkning af traditionelle toscanske opskrifter. Du vil selvfølgelig også kunne nyde den vidunderlige vin fra områder såsom Chianti, Nobile og Brunello.

Middag på Hotel La Sovana - Toscana, Italien