Hotel Il Pellicano

Hotel Il Pellicano er et af middelhavsegnenes mest vidunderlige badehoteller og resultatet af en kærlighedsaffære mellem en englænder og en amerikansk kvinde, da det åbnede i 1965 med en gæsteliste, der omfattede Charlie Chaplin. Mens de fleste tænker på bølgende vinmarker og middelalderlige bjergbyer, når de fremmaner de Bertolucci-inspirerede billede af Toscanas indre, vil de strandbegejstrede i stedet længes efter denne lille halvø ved kysten i det sydvestlige hjørne af Toscana, der rager ud i Det Tyrhenske Havs funklende vande. Dette eksklusive, 3 ha store kompleks består af små stenhuse, der ligger spredt ned ad Monte Argentarios klippeskråning, der er dækket af pinje- og oliventræer helt ned omkring hotellets egen private lille vig. Strålende hvide parasoller og liggestole i havets blå farve kranser senmolens “strand”. man kan springe direkte i vandet herfra, og gæsterne sopper rundt, mens de i ro og mag afventer eftermiddagens barbecue, der finder sted på en skyggefuld terrasse.

På trods af sin afslappede villa-og-landsteds-atmosfære lever Il Pellicano op til langt større verdensklassehotellers standarder. Betjeningen er fremragende, og det samme er vinkortet og det friske, uhøjtidelige køkken med fisk direkte fra havet. Værelserne er rummelige, førsteklasses og uhyre smagfuldt indrettede, og de fleste har egen balkon. Og overalt er der svale, blide briser og udsyn over havets vældige flade.
Du finder hotel Il Pellicano: Località lo Sbarcatello i porto Ercole, omkring 160 kilometer nordvest for Rom.

Hoteller i Toscana

På Kulturrejser.dk kan du læse om udvalgte hoteller i Toscana og på andre rejsemål i Italien. Du finder beskrivelse af hotellerne og i billedgalleriet kan du se foto fra hoteller i hele Toscana. Priser kan du finde i hotel oversigten.