Hotel Four Views Baia på Madeira

Four Views Baía Hotel er et elegant 4-stjernet hotel med en fremragende beliggenhed og smukt udsigt. Hotellet deler den højt beliggende grund med fortet São João, bygget i det 15. århundrede for at beskytte byen mod piratangreb. Den moderne glasbygning stråler af luksus og afspejler det fantastiske interiør designet af en berømt og prisvindende portugisisk indretningsarkitekt. Fra sin enestående placering tilbyder hotellet en fantastisk panoramaudsigt over Funchal og Atlanterhavet.

Inden for 5 minutter er du i centrum af Funchal. Her  finder du smukke gågader med jacaranda-træer, frodige offentlige parker, caféer, barer, utallige shopping muligheder, restauranter og museer. Er du på kulturrejse på Madeira, har du således nem adgang til en lang række af Funchals seværdigheder. Besøg for eksemåel Funchals marked ”Mercado dos Lavradores”, Historiecenteret, Madeiras Broderi museum, Sukker-museet, Madeiras Vinmuseum, Sé-katedralen, den gamle by, Cidade Velha, havnepromenaden, Funchals marina og de tre meste emblematiske caféer, Café Apolo, Café Golden Gate og Café do Teatro må heller ikke glemmes.

En 20 minutters gå tur bringer dig desuden til Lidos trendy og elegant område. Her finder du Lido svømmekomplekset med havbassiner, internationale og lokale restauranter, smarte caféer, Madeira Forum Shopping Center og Funchals berømte strandpromenade, som følger kystlinjen igennem et eksotiske haveanlæg af subtropiske blomster, hvor du kan nyde  stemning ved Atlanterhavet.

Værelsestyper på Four Views Baía Hotel

Four Views Baia Hotel byder på forskellige typer værelser:

Værelse med havudsigt – Denne type værelse har en fantastisk udsigt fra den møblerede terrasse. Værelset har to enkeltsenge, sofa, et skrivebord med spejl og stol, minibar, aircondition og centralvarme, boks (mod betaling), mulighed for at lave kaffe og te, samt et rummeligt badeværelse i natursten med hårtørrer og en walk-in bruser.

Superiorværelse med havudsigt – Med en overlegen udsigt er superiorværelserne placeret på hotellets 4 øverste etager. Fra verandaen kan man nyde udsigten. Superiorværelserne har to enkeltsenge, der efter ønske kan laves om til en dobbeltseng, sofa, puf og bord, kommode, LCD kabel-tv, minibar, aircondition og centralvarme, mulighed for at lave kaffe og te, gratis internetforbindelse, boks, gratis avis, fri adgang til Feel Good spa-området. Det rummelige badeværelse i natursten med badekar og brusebad omfatter en hårtørrer, et make-up spejl, badekåber og slippers.

Studioværelse med udsigt mod landsiden – Familier, der rejser sammen, får med studioværelserne den bedste løsning i forhold til elegance, komfort og bekvemmelighed. Her finder du to enkeltsenge og en sovesofa, spisebord og stole,sofaer, kommode, køkkenniche (køleskab, elektrisk komfur med 2 kogeplader, service, bestik, køkkenudstyr), LCD kabel-tv, minibar, aircondition og centralvarme, møbleret balkon, badeværelse i natursten med walk-in bruser og hårtørrer, boks og mulighed for at lave kaffe og te.

Faciliteter på Four Views Baía Hotel

Four Views Baía Hotel byder på faciliteter såsom opvarmet udendørs swimmingpool og en mindre opvarmet swimmingpool til børn, Spa-området (Four Feelings SPA) med indendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna, frisør, skønhedscenter og massageområde. Alle disse ydelser er mod betaling, undtagen for gæster der opholder sig i superiorværelserne. Bane til paddletennis og almindelige tennisbane, motionsrum, læseværelse, spillerum med bordtennis, billard, bordfodbold og dart, Børnepasning (mod betaling), gratis afgrænset WiFi-zone til rådighed, computere med internetadgang mod betaling.

Madeira og det internationale køkken er godt repræsenteret i buffeterne og i a la carte-menuerne , samt et omhyggeligt udvalg af fortrinlige portugisiske vine.

Restaurant Bay View serverer morgenmadsbuffet og middagsbuffet samt middelhavskøkkenet a la carte. Hver dag serveres også vegetariske specialiteter.

Pool Deck Bar med en utrolig udsigt over havet og byen Funchal serverer lette måltider og forfriskninger til pool område. I Woogie Boogie Cocktail Bar sidst på dagen kan du, som navnet antyder, danse til live musik og nyde din yndlingsdrink.