Hotel do Carmo på Madeira

Hotel do Carmo et velkendt klassisk turistklassehotel i Funchal med en ideel beliggenhed i bymidten. Trods den centrale placering er der er relativt roligt omkring hotellet, som ligger for enden af en lille sidegade,  hvor trafikken ikke føles generende.

Hotellet har i 2010 været igennem med en omfattende renovering og opfriskning  – herunder fællesarealerne, hvor du især skal nyde en pause på terrassen i hotellets lille have. Udover den lille oase i stueplan, lokker hotellet ligeledes med en mindre pool med solsenge på tagterrassen med fabelagtige udsigter over Funchal, Atlanterhavet og de omkringliggende bjerge.

Tæt på alt i Funchal

Hotel do Carmos  beliggenhed, som er ikke mindre end perfekt, betyder, at du kun er et stenkast væk fra alle de vigtigste faciliteter og seværdigheder i Funchal. Der er derfor ikke langt til Funchals mange caféer, barer, butikker, restauranter, museer og andre kulturelle aktiviteter. Seværdigheder som Funchals marked ”Mercado dos Lavradores” , Sé – katedralen, Marinaen, den gamle by del – Cidade Velha, er således kun et par minutters gåtur fra Hotel do Carmo. Taxier og busser er også tæt på.

Værelser og faciliteter på Hotel do Carmo

Hotel do Carmo har en hyggelig og uformel atmosfære., 80 værelser alle med fuldudstyret badværelse, telefon og kabel-TV. Hvis du ønsker at bo i superiorværelse under opholdet er dette muligt til en fordelagtig pris (OBS: begrænset antal værelser) – disse værelser er beliggende på 3. og 4. etage og har alle balkon og fremstår meget nydelige i lyse farver – og stilen er moderne og har alle et tema fra de gamle 60’ere, således du under opholdet vil være i forment selskab af f.eks. the Beatles, Marilyn Monroe, James Dean m.fl.  

Hotel do Carmo tilbyder desuden følegende services og faciliteter: Restaurant, bar, TV lounge, billard/snooker, swimmingpool, sauna, solarium, babysitting.