Billedgalleri – Koh Lone, Thailand

Koh Lone i Thailand er den næststørste ø i provinsen Phuket. Denne store bjergrige ø ligger midt i Chalong Bay kun 15 minutter med båd fra Cape Panwa eller Chalong Pier i Phuket og er ideelt for en romantisk ferie.

Øen er primært befolket af den muslimske del af Thailænderne og er kendt for at være utrolig imødekomne. Befolkningen lever af turisme, men der er også en stor del der lever af de mange gummi og kokos plantager man ser rundt omkring. Hvis man gerne vil væk fra den massive turisme man ser på Phuket er dette det perfekte sted at tage hen.

Foto af Koh Lone i Thailand – inspiration til din kulturrejse

Koh Lone er et afslappende sted med dejlige sandstrande og hyggelige hoteller. På øen er det også muligt at på hotel, som ligger helt ned til stranden. Det er for det meste billigere at bo på Koh Lone end mange af de turistede steder i Thailand og her slipper man også for de mange barer og larm som der kan være mange af de andre steder.

Man kommer dog ikke til at kede sig på Koh Lone da der er masser af aktiviteter såsom  dykning, elefant ridning, thailandske madlavningskurser, kano eller måske en afslappende massage.

Se flere foto fra kulturrejser til Thailand

Solnedgang ved Koh Lone - Thailand - Kulturrejser

[nggallery id=40]