rundrejser i Thailand

Rundrejser i Thailand er det oplagte bud, hvis man vil nå at se så meget som muligt på sin ferie i det skønne Thailand, for her er så meget at se og opleve. De skønne hvide sandstrande er helt fantastiske, men man bør også unde sig selv muligheden for at opleve mere af Thailand.
På rundrejser i Thailand kan man nå at opleve noget af det hele – fantastiske naturoplevelser, spændende kulturelle seværdigheder, kulturoplevelser i små landsbyer, afslapning og badeferie og shopping rundt omkring i hele Thailand.
Rundrejser i Thailand kan for eksempel begynde i hovedstaden Bangkok, hvor masser af spændende oplevelser venter i den sprudlende og livlige by. Her er templer, markeder og masser af liv døgnet rundt.
En tur til den nordlige og centrale del af Thailand bør også indgå i programmet. Her venter byer som Chiang Mai, Kanchanaburi, Ayuthaya, Lopburi og Sukhothai med interessante kulturelle oplevelser.
Men intet besøg i Thailand er fuldkomment uden nogle dage på en de skønne tropiske øer eller en af badebyerne på fastlandet. Det er ægte bounty-stemning med afslapning, sol, varme, kridhvide sandstrande, de smukkeste blå laguner med helt klart varmt vand og skøn velsmagende thaimad.
Der er selvfølgelig også mulighed for at kombinere rundrejser i Thailand med en tur på golfbanen eller forkælelse i spaen.