Med Thai Airways til Bangkok på kulturrejse

Med Thai Airways til Bangkok står man lige midt i den pulserende storby efter en 10-11 timers non-stop flyvetur fra København. Ruten er populær, og forleden kunne Thai Airways faktisk fejre 40-års jubilæum på ruten København-Bangkok.
Og forståeligt nok, for Bangkok – eller Krung Thep, som de lokale kalder den, hvilket betyder Englenes by – er en spændende by. Mange rundrejser til Thailand har selvfølgelig Bangkok på programmet, men selvom man ikke er på rundrejse, bør ferien til Thailand også indeholde et ophold i Bangkok – i hvert fald mindst en gang i livet.
Bangkok byder på templer, museer og en masse spændende kulturoplevelser, men det er også fascinerende bare at gå rundt og betragte det myldrende og pulserende folkeliv overalt i byen. Og med 12 millioner indbyggere er der liv overalt både dag og nat.
Når man siger Bangkok, kan man heller ikke undgå at sige shopping. Der er vist ikke nogen, der kommer hjem fra en tur til Bangkok uden en proppet kuffert. Her kan man få alt. Og man kan handle overalt. På små gademarkeder eller i store moderne shoppingcentre med air-condition. Mange tager også en tur forbi en af de mange skræddere i byen for at få syet en habit eller en kjole efter mål.