Hotel Shanti-Som i Andalusien

Hvem skulle nu tro, at der blot et kvarters kørsel fra det hektiske liv i Marbella oppe i naturparken, Sierra de las Nieves findes et lille stykke af østens mystik, men her ligger hotel Shanti-Som Wellbeing Retreat så vidunderligt smukt, at man lige må knibe sig i armen for at tro det. Hotellet er opført med elementer fra balinesisk stil og i indretningen har man fulgt reglerne for Feng Shui. Ikke blot de ydre rammer har et snert af østen, men også hotellets atmosfæren er præget af en næsten ophøjet ro. Hotellet er en dejlig base til en kulturrejse i Andalusien.

Det søde personale i receptionen sørger for en nem check in, og jeg kan nu tage den smukke lobby i nærmere øjesyn – sikken et rum. De balinesiske møbler i smukt, mørkt træ passer perfekt ind i det højloftede rum med de store gulv til loft vinduer, der bringer den omkringliggende natur med fyrretræer og bjerge helt ind rummet – nyd også bibliotekshjørnet omkring den store pejs. Det er lige stedet at slå sig ned i en hyggestund med en god bog, et glas friskpresset juice eller en kop urtete! Ja, det er jo et wellness-hotel, men frygt ikke – det er naturligvis muligt at få et glas god vin eller en kold øl.

Efter denne modtagelse kan jeg næsten ikke vente med at se mit værelse – forventningerne er sat meget højt, og de skuffes naturligvis ikke. Det smukke højloftede værelse er åbent til kip og har en stor vifte i loftet – sådan én er perfekt til nedkøling af rummet. Her er lyst og dejligt, og ikke mindst den skønne balkon med de behagelige møbler med bløde puder får karakter op i den høje ende af skalaen. Det indbydende, velfungerende marmorbadeværelse med det store brusebad, de spændende toiletartikler, badekåben, ”futterne” og den lille, fine orkide er en anden ting jeg sætter højt.

Hotellets restaurant, Samsara, er åben til morgenmad, frokost og middag. Her kan du starte dagen med en god, sund morgenmad inden du kaster dig over dagens aktiviteter eller lækre behandlinger i SPA’en. Det er stedet til en afslappet frokost og til en god middag. Her er den sunde mad i højsæde i det, der bedst kan beskrives som et asiatisk-mellemøstligt fusionskøkken. Som nævnt er der smukt overalt på dette hotel, og restauranten er ingen undtagelse. Så de dejlige omgivelser, hvad enten det er indendørs eller på ude på den store terrasse, lægger et ekstra plus til oplevelsen.

Hotel Shanti-Som beskriver sig selv som et Wellbeing Retreat, og her er paletten af forskellige behandlinger som terapi, meditation og yoga da også overvældende. Her er detox-programmer, kostvejledning, yoga-klasser og i SPA’en kan du få healing, manicure ansigtsbehandling, en gang lemon & ginger scrub og meget, meget mere. Alt dette kan jo vælges til og vælges fra alt efter dine ønsker. Der skal jo nok også være tid til at opleve lidt af alt det, som denne del af Andalusien byder på. Blot 4 km fra hotellet ligger Monda, en lille pueblo blanco – en hvid landsby som de findes i hundredevis i denne del af Spanien.  Her kan du gå en lille tur og slå dig ned på byens torv og betragte dagliglivet, som det (stort set) er levet gennem mange hundrede år. Det eksklusive Marbella er er kun et kvarters kørsel væk, og Malaga by med Picasso-museum og super shopping kan du nå på 3 kvarter.

Hotel Shanti-Soms have er et kapitel for sig. Den er bygget op i forskelige niveauer og smukt udsmykket i asiatisk stil med smukke orkideer og fine figurer. Her hersker en ro og stilhed, der kun forstyrres af lyden af vand i vandfald og fontæner. Her er dejligt at slå sig ned og slappe af, nyde solen og tage en dukkert i poolen.

Værelserne på Hotel Shanti-Som

Hotellet har 14 værelser heraf 12 premium-værelser og 2 junior suites. De store, dejlige premium-værelser er smukt og individuelt indrettet, holdt i hver sin farveskala, og har alle de faciliteter, der kan forventes af et hotel 4-stjernet hotel. Her er aircondition, vifte i loftet, stor skøn seng med lækkert linned, TV, safetybox samt marmorbadeværelse med stort udvalg af toiletartikler, badekåbe, slippers og kar og/eller brus. På den store balkon er der behagelige møbler og udsigt ud over den omkringliggende natur.

Her kan du se nogle af de faciliteter, du kan benytte på Hotel Shanti-Som

•    Restaurant
•    Gæsteparkering
•    Massage og beauty treatment
•    SPA-behandlinger
•    Yoga og meditation
•    Gratis WiFi i lobbyen
•    Swimming pool
•    Bibliotek

Jeg vil anbefale hotellet til dig som ønsker

•    SPA & Wellness
•    Boutique
•    Eksklusivt
•    Ferie uden børn

Afstande til seværdigheder

 • Nærmeste by, Marbella – 14 km
 • Restauranter og indkøb, Marbella – 14 km
 • Malaga – 47 km
 • Nærmeste strand, Marbella – 14 km
 • Nærmeste golfklub, Golf Rio real – 18 km
 • Den engelske kronkoloni Gibraltar – 90 km
 • Den magiske klippeby, Ronda – 74 km
 • Nærmeste hvide landsby, Monda – 4 km
 • Malaga lufthavn – 49 kmAdresse:
  LLanos de Purla
  Km 22 – A-355 Marbella – Monda
  29110 Malaga, Spanien

Håndplukkede hoteller i Andalusien

Har du tidligere været på kulturrejse til Andalusien vil du sikkert give mig ret i at der findes utallige charmerende hoteller i regionen, og det gælder specielt hvis man lige trækker sig nogle kilometer tilbage fra kysten. Skal du på kulturferie til Andalusien så vil jeg anbefale dig at overveje at bo på flere hoteller og sammensætte en bilrundrejse. På den måde sparre du tid ved ikek at skulle transportere dig frem og tilbage, og oplever stemningen i de hyggelige byer som også er meget forskellige. Få tips og gode råd til valg af håndplukkede hoteller i Andalusien.