Flyv med Thai Airways på kulturrejse til Thailand

Mod eventyr i øst – Thai Airways til Thailand
Thai Airwavs er din foretrukne partner på rejsen til Thailand. Hos Thai Airways, vil du møde et imødekommende personale, der har dine behov som deres første prioritet. Hos Thai Airways finder du årelang erfaring, engagement og kendtskab til thailandsk kultur. Ruten til Østen er nemmest med Thai Airways til Thailand.
I Thailand kan der være mange ting at opleve, bl.a. de smukke buddhisttempler, som kan få enhver til at glemme tid og sted. Med Thai Airways til Thailand vil du kunne opleve utraditionel shopping, smarte butiksområder og gademarkeder, som ikke har magen til i hele verden. I Thailand tager man stor ære i gæstfrihed. Ingen rejsende vil føle sig uvelkommen i landet, hvor du kan opleve alt mellem himmel og jord. Man bør dog altid være forsigtig, når man rejser, og så vidt muligt skal man undgå at have værdifulde genstande synlige.
Med Thai Airways til Thailand kan du komme til at opleve den thailandske kultur af på nært hold. Om du er til shopping i storbyen, eller storladne paladser og kulturskatte, vil du finde de eventyr, du søger i Thailand.