Flybilletter til din kulturferie på Phuket

Med flybilletter til populære Phuket er du på vej til Thailands største ø. Den ligger ud for den sydlige landtange, der forbinder Thailand med Malaysia endnu længere sydpå. Der er mange grunde til Phukets popularitet. En af de mest iøjnefaldende er øens fantastiske strande. Her kan du nyde varmen i en liggestol og dyppe dig i bølgerne, når du vil køles lidt af. Nogle strande er mere besøgte end andre. Strandene Patong, Kata og Karon er fulde af liv og let tilgængelige, mens de mere stille strande som eksempelvis Ya Nui og Ao Yon kan være mere besværlige at komme til. Prøv dem af og find din favoritstrand iblandt dem. Der er noget for enhver smag.

Farvandet omkring Phuket er overstrøet med mindre øer, der lokker med flere smukke strande og vild natur. En af de mere berømte er James Bond Island, der blev kendt, da James Bond filmen ”The man with the golden gun” blev filmet her i halvfjerdserne. En anden smuk ø, som kan opleves på en dagsudflugt, er Koh Phi Phi med sine paradisiske sandstrande og turkisblå vand. Mellem øerne rejser limstensklipper sig flere steder lodret op af vandet som fortabte søjler. For at opleve dem på nærmere hold kan du vælge en bådtur rundt i området.

Også under havets overflade venter store oplevelser, hvad enten du vælger at dykke eller at snorkle. Vandet er oftest klart med god sigtbarhed, og under dig møder du en verden af farvestrålende koraller og tropiske fisk.

Når du har fået nok af varmen på stranden, kan du shoppe i skyggen i et af Phukets shopping-centre. Her er det let at blive fristet, og hvis du bliver nødt til at købe en kuffert for at få dine nyerhvervelser med hjem, er du ikke den første. Du kan også nyde stemningen og gøre et godt køb på et af de mange markeder. Phuket har både dagmarked, natmarked og weekendmarked, så der er nok at tage af.

Har du lyst til at bevæge dig ud i Phukets vilde natteliv, finder du et rigt udvalg af barer og diskoteker specielt omkring den populære strand Patong.

Du kan bestille dine flybilletter til Phuket, så du flyver direkte dertil fra Danmark, eller du kan vælge flybilletter til Phuket med stopover i eksempelvis Bangkok. Bangkok har et rigt udvalg af prægtige templer og andre attraktioner.