Feriebolig i Bangkok til din kulturferie

Thailands hovedstad er en gigantisk by med op mod 10 millioner beboere, og der er naturligvis masser af muligheder for at finde en feriebolig i Bangkok. Det betyder samtidig, at det er vigtigt at kigge sig godt omkring, så man finder den helt rigtige base for sine feriedage i byen. Mange turister lander i Bangkok og rejser straks videre til andre destinationer, men det er en god ide at sætte nogle dage af til at opleve den pulserende asiatiske storbystemning.

Det første, man skal finde ud af, når man leder efter en feriebolig i Bangkok, er, hvor i byen man ønsker at bo. Man kan slå sig ned mod vest i kvartererne omkring Chao Phraya-floden og det historiske centrum. Omkring indkøbsgaden og rejsecentret Khao San Road ligger en lang række billige hoteller, som tager imod turister med og uden rygsæk. Der er naturligvis også mere luksuriøse mulighed, nogle med udsigt over floden.

Man kan også vælge at finde et hotel midt i det centrale Bangkok, i Chinatown eller kvarteret omkring Hua Lampong Station. Syd for togstationen og Rama IV Road, som løber langs med metroen, findes en mængde forskellige overnatningstilbud i et farverigt kvarter, hvor der er masser af liv både dag og nat.

Mange turister vælger at søge lidt længere mod nord og øst, hvor Rama I Road går over i den lange hovedvej Sukhumvit Road. Langs med denne hovedfærdselsåre findes der hoteller på næsten enhver sidevej, og mulighederne er mangfoldige. Kvarteret har den fordel, at der er let adgang til både transport og mange af de store indkøbscentre og underholdningspaladser. Der er også en række parker i området, så det er lidt lettere at finde et område med frisk luft end mange andre steder i byen.

Da Bangkok er en kæmpe by, hvor man alligevel ikke kan nå alting på gåben, er det ikke altid en dårlig ide at finde et godt hotel lidt væk fra centrum. Man kan jo altid tage et højbanetog eller en Tuk Tuk ind til de attraktioner, man vil opleve.

Uanset hvor man vil finde sin feriebolig i Bangkok, vil der være en række forskellige alternativer at vælge imellem. Her er alt fra de helt billige guest-houses med sovesal til luksushoteller med swimmingpool på taget. Hvis man vælger et hotel med lidt højere standard vil der ofte være mulighed for at bestille sammenhængende rum, så man som familie kan bo tæt på hinanden.