Hotel Villa Pane Country House

Hotel Villa Pane Country House ligger omringet af frodig vegetation i Sorrento, Italien. Sorrento er ideelt hvis du elsker naturen og lange, smukke gåture.

Villa Pane Country House - Bed and Breakfast - Sorrento, Italien - Kulturrejser

Villaen blev bygget af familien Pane i 1969 og er omgivet af flotte roser, samt appelsin og citron lunde. Hotel Villa Pane Country House startede da familien der ejer stedet ville give familien og venner et sted at være og sidenhen er det åbnet for turister.

Værelse Villa Pane Country House - Bed and Breakfast - Sorrento, Italien - Kulturrejser

Villa Pane Country House – Bed and Breakfast er et rigtigt familie foretagende og Luigi og Anna Maria Pane kører stedet sammen med deres sønner Gianluigi og Tonino. Familien er utroligt imødekommende og er altid klar på at hjælpe hvis der skulle være brug for det.

Balkon på Villa Pane Country House - Bed and Breakfast - Sorrento, Italien - Kulturrejser

Hvis vejret er til det, har du mulighed for at spise i det fri, på terrassen foran villaen og hvilken bedre måde at starte dagen på. Morgenmaden er lavet af familien selv og det er gode lokale råvarer der bliver brugt, eller fra egen have.

Pool område Villa Pane Country House - Bed and Breakfast - Sorrento, Italien - Kulturrejser

Hotel Villa Pane Country House er en god base på din kulturrejse til Sorrento og fra villaen vil du have masser af muligheder for at tage videre for at udforske de nærliggende områder.