Restaurant Bruderholz i Basel

Skal du på kulturrejse til Schweiz og besøger basel så er det værd at overveje et besøg på Restaurant Bruderholz. Læs mere om resturant Bruderholz og om kulturrejser til Schweiz.

En værdig arvtager til stor kulinarisk kunst

Indtil sin tidlige død i 1998 var mesterkokken Hans Stucki en af Schweiz’ gastronomiske giganter. Folk i madverdenen omtalte respektfuldt hans navn på samme måde, som håbefulde billedkunstnere omtaler Picasso. De gode nyheder er, at stafetten er blevet taget op af en person, der har haft det privilegium at arbejde under hans ledelse i hen ved et tiår. Jean-Claude Wicky, der står i forreste række blandt Schweiz’ (og Europas) nye garde af stjernekøkkenchefer, har på bedste vis videreført arven fra Stucki, og restauranten kan stadig byde på specialiteter som Suprème des Dombes (vagtel tilberedt med morkler og sorte trøfler) og lammemørbrad, der antyder et strejf af rosmarinkviste. Indretningen, atmosfæren og menuen er frisket op, men den kulinariske stil er stadig suveræn, og det internationale klientel – nu en tak yngre – kan med glæde konstatere, at Stuckis geni og ånd fortsat svæver over vandene. Wicky fører med elegance sin egen fortolkning af arven videre ind i det ny århundrede.

Find vej

Vil du spise på restaurant Bruderholz så finder du den på adressen  Bruderholzallee 42, basel i Schweiz. Du kan også læse mere om restauranten på www.stuckibasel.ch.

Læs meget mere om Basel og andre rejsemål i Schweiz her på bloggen om Kulturrejser. Brug evt. søgefeltet til at finde de emner du er interesseret i.