Hotel Porto Santa Maria på Madeira

Det 4-stjernede Hotel Porto Santa Maria ligger midt i den gamle bydel, Cidade Velha, i Funchal, med direkte havudsigt. Med en beliggenhed meget tæt på nogle af byens mest attraktive seværdigheder er dette hotel et godt valg til din kulturferie på Madeira.

I en af Funchals ældste gader, Rua de Santa Maria, kan du nyde den traditionelle stemning og de historiske bygninger, der udgør den gamle by med mange gode restauranter og barer. Beliggende nær São Tiago fortet, fra det 17. århundrede, og dets museum for moderne kunst og det Funchals livlig marked ”Mercado dos Lavradores”.

Fra Hotel Porto Santa Maria er der desuden kun en lille gåtur til andre museer som Madeiras Broderi Museum, Madeira Vin Institut (Instituto do Vinho da Madeira), kabelsporvognene til Monte hvor du kan besøge Monte Palace Tropiske Haver og Quinta Jardins do Imperador.

Funchals centrum er meget smukt med smalle gader, historiske bygninger, maleriske facader og et væld af butikker, og et besøg på caféer som Café do Teatro, Café Apolo og Café Golden Gate er et must, ligesom du også har valget mellem utallige gode restauranter med ægte portugisisk stemning og regional gastronomi. Fra centrum er der 25-30 minutters gåtur til Lido området med det berømte Lido svømmekomplekset med sine havvands-pools, og Funchals betagende strand promenade som følger kystlinjen med betagende subtropiske blomster og planter, restauranter og barer, hvor du kan nyde udsigten over Atlanterhavet.

Værelser på Hotel Porto Santa Maria

Alle typer værelser på Hotel Porto Santa Maria byder på komfort og kvalitet. Fra dit værelse kan du nyde havudsigt eller udsigten til de private grønne haver, der omgiver hotellet.

Garden View Studios –  indrettet med afdæmpede toner og med udsigt til haver, der omgiver hotellet med enkle dekorative strøg og træmøbler. Den smukke udsigt kan nydes fra balkonen eller siddegruppen. Badeværelset er komplet med badekar, hårtørrer, forstørrelsesspejl og et sæt Porto Bay produkter. Disse værelser har et fuldt udstyret kitchenette, sikkerhedsboks (mod betaling), kabel tv med LCD skærm og individuelt styret aircondition

Sea View Studios –   hvis du nyder at se ud på havet, giver disse værelser, med to enkeltsenge, en god følelse af velvære og har harmonisk havudsigt. En balkon med en siddegruppe, kabel tv med LCD skærm, sikkerhedsboks (mod betaling) og individuelt styret aircondition er inkluderet. Du finder også et fuldt udstyret kitchenette i disse værelser. Et badekar, forstørrelsesspejl, hårtørrer og et sæt Porto Bay produkter er inkluderet i disse værelsers marmorbadeværelser.

Junior Suites –  har et separat stueareal for afslapning mens du nyder den smukke havudsigt. Afdæmpet design og dekoration. Disse elegante værelser rummer en række faciliteter såsom en siddegruppe både i stuen og på balkonen, individuelt styret aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), kabel tv med LCD skærm og komplet badeværelse med hårtørrer, badekar, forstørrelsesspejl og Porto Bay produkter. Et kitchenette er endnu en fordel i disse 40 kvm suiter og inkluderer alle nødvendigheder.

Faciliteter på Hotel Porto de Santa Maria

Hotel Porto de Santa Maria har to udendørs pools for både børn og voksne, hvor du kan køle af på en varm dag. Dertil kommer et motionsrum (gratis for gæster), opvarmede indendørs pool, sauna, whirlpool,  massage og behandlingsrum. Der er adgang til WiFi forbindelse i receptionen, og der kan udleveres en internet-adapter for brug på værelset, billard, bibliotek, læsestue og salon. Overdækket parkering og vaskeriservice findes også.

Promenade Bar tilbyder drinks og lette anretninger ved poolen eller på strandpromenaden. Captain’s Bar med gammelt inspireret dekoration og en underholdende stemning er baren til det glade aftener med levende musik.

Arsenal Restaurant serverer elegante buffet’er, á la carte menuer og overdådige måltider til morgenmad, frokost og middag.