Hotel Palazzo Terranova

Hotel Palazzo Terranova ligger i Cittá di Castello, i regionen Umbrien, som i Italien kaldes det grønne hjerte. Hotel Palazzo Terranova er en fantastisk villa som du kan læse en kort beskrivelse af her.

Højt oppe i Umbriens bjerge ligger et majestætisk palladiansk-inspireret palazzo. Det er et ganske specielt britisk ægtepars “drømmested for alle årstider”. I dag er Umbrien deres sande hjem, og de har åbnet en forbilledligt drevet lille perle af et landhotel for nogle få, ekstremt privilegerede gæster. Dette er enhver Italienselskers levendegjorte fantasi; den mageløse beliggenhed 550 m over Tiber-dalen byder på utroligt betagende udsigter, især fra denne 1700-tals-villas tårn, og i tilgift er der 12 idylliske ha tilliggende. Den grønklædte, uspolerede region Umbrien er kendt for sit klare lys og det livfulde spektrum af farver, der inspirerede malere som Rafael, Luca Signorelli og Piero della Francesca. Den store og rummelige gæsteafdeling består af otte prægtige suiter, navngivet efter populære komponister og operaer. La Traviata er den mest storslåede – dens romantiske badeværelse rummer et enormt badekar af travertin, udhugget af én eneste stenblok. De vældige vinduer i La Bohème vender ud mod eventyrlige landskaber, og samme udsigt har man under de hvide lærredsparasoller på forterrassen. Dette er et område, der er fyldt med trøfler og andre spisesvampe og tæt bevokset med skove med vildt, der alt sammen meget vel kan dukke op på palazzoets menu, når det er sæson. Den elegante gastronomi afslører et raffineret, men uhøjtideligt køkken. Hotel Palazzo Terranova finder du på adressen Località Ronti, Morra omkring 130 kilometer sydøst for Firenze i Toscana.

Hoteller i Umbrien

Her på Kulturrejser.dk kan du læse indlæg om udvalgte hoteller i Umbrien og på andre rejsemål i Italien. Du finder priser i hotel oversigten og i billedgalleriet kan du se foto fra hotellerne og de mange spændende seværdigheder Umbrien tilbyder sine besøgende.