Hotel Olissippo Marques de Sa i Lissabon

Hotel Olissippo Marques de Sa 4 **** har en priviligeret beliggenhed i et af de mest elegante områder af Lissabon. Nær hotellet finder du Calouste Gulbenkian museum og haveanlæg, den majestætisk Edvard 7 Park med en smuk udsigt over Lissabon og Tejo-floden, det trendy indkøbscentret El Corte Ingles og en metrostation som fører dig direkte til byens centrum Baixa/Rossio og til andre områder i byen. Med Lissabons pulsende hjerte kun nogle minutters gå-afstand væk er hotellet en god base på en kulturrejse til Lissabon.

Hotel Olissipo Marques de Sa er bygget i 1996, totalrenoveret i 2009 og tilbyder 164 rummelige og lyse værelser dekoreret i varme toner, som skaber en hyggelig og afslappende atmosfære. Hvert værelse på Hotel Marques de Sa er fuldt udstyret med privat badeværelse med hårtørrer, aircondition med individuel styret temperaturkontrol, radio med vækkeur, satellit-tv, sikkerhedsboks, internet adgang, minibar, telefon og dobbeltruder.

Hotellets Restaurant Varanda do Marques er et godt sted at spise med lækre portugisiske mad, både til frokost og aftensmad. Restauranten er stedet, hvor morgenmaden bliver serveret dagligt. Baren Cocktail er hotellets mødested med afslappende omgivelser. Olissipo Marques de Sá byder også på babysitting, 24 timers reception, valutaveksling, lægevagt 24 timer, parkering, renseri service.

Olissipo Marques de Sá er ”søster” hotel til Olissipo Lapa i Lissabon, som er kåret til ‘Verdens og Europas bedste hotel’.

Lissabon er en by rig på kultur, historie, seværdigheder og aktiviteter. Gader og boulevarder med skønne træer, mange jacarandaer, brostensbelagte smalle gader, smukke mosaikker/kakler på facaderne, fantastisk arkitektur, fra arabisk til Manuelinsk, fra barok til Art Nouveau og nutidens moderne dristige arkitektur. En kosmopolitisk by med en dejlig atmosfære af 3000 års historie.