Hotel Olissippo Castelo i Lissabon

Hotel Olissippo Castelo 4**** er et meget spændende luksuriøs hotel med ekstraordinær service. Beliggenheden på en af Lissabons 7 bakker, kun 500 m fra byens centrum Baixa/Rossio, mellem de to historiske Alfama og Mouraria, er intet mindre end enestående og et godt udgangspunkt for at besøge Lissabons mange kulturelle seværdigheder.

Castelo betyder ”borg” på portugisisk  og navnet siger næsten alt. Hotellet har som nabo Lissabons imponerende borg (fra det 6. århundrede), S.Jorge borg. Du har alt, udsigten, bellingenheden, overdådig omgivelser og førsteklasses service. Velkommen til Hotel Olissipo Castelo, Lissabons ”luksus ørnerede”.

Kort til seværdighederne i Lissabon

Til byens centrum er der kun 20 minutter til fods ned ad Alfama ou Mourarias idylliske brostenbelagte smalle gader, med blomster og nyvaskede tøj hængende på facaderne, små ”tascas” – portugisiske tavernaer, caféer og restauranter som benyttes af de lokale, giver en fantastisk og ægte portugisiske stemmning på vejen ned til Lissabons pulsende og livlig hjerte. Du har også gode offentlig transportmuligheder i form af busser og sporvogne til centrum. På en kulturrejse til Lissabon er det mest oplagt at udforske byen enten til fods eller ved hjælp af de traditionelle sporvogne, kabel elevatorer og metro. Lissabon byder også på et moderne offentlig transport system og er også en meget sikker by, en af Europas sikreste.

Hotel Olissipo Castelo byder ikke kun på luksus og ekstraordinær service, her kan du på førstehånd opleve den verdensberømte traditionelle portugisisk gæstfrihed, som du helt sikkert også vil møde ude i byen.

Faciliteter på Hotel Olissippo Castelo

Værelserne på Castelo Hotel er meget komfortable, rummelige, indretningen er elegant og meget raffineret med det bedste af moderne bekvemmeligheder. Alle værelser er for ikke-rygere.
Du kan forvente at finde følgende faciliteter på Olissippo Castelo værelser; aircondition, satellit-TV, radio, sikkerhedsboks, minibar, køleskab, telefon, internetadgang, fuldudstyret badeværelse med hårtørrer.

Hotellet har en stor Cocktail bar, der er perfekt til at slappe af, en aperitif eller endda en sen godnatdrink. Baren server også lette måltider. For at spise behøver du bare går nogle få meter fra hotellet, og du finder flere hyggelige og gode lokale restauranter.

Yderligere faciliteter inkluderer – 24 timers reception, lounge, roomservice, business center, internetadgang, vaskeri service og parkering.