Hotel Mundial i Lissabon

Skal du på kulturrejse til Lissabon i Portugal, så er Hotel Mundial et godt sted at bo. Hotellet har igennem mange år været på top 3 listen over de populære hoteller i Lissabon for danske turister.

Hotellet har en rigtig god beliggenhed midt i centrum af Lissabon, og selvom hotellet efterhånden har en del års “erfaring” på bagen, så er værelser og fællesområder løbende blevet renoveret. Men hvis du bestiller et ophold på Mundial, så sørg for at få et af de nye værelser, da de trods alt har en højere standart.

Et billigt 4 stjernet hotel i Lissabon

Når man tænker på hotellets beliggenhed, så er prisen absolut ok. Officielt er hotellet 4 stjerner, men man skal nok fratrække en halv stjerne på grund af alderen. Rengøringen er tip top og morgenmaden mangler ikke noget, selvom om det godt kan virke som en hovedbanegård, da det er et stort hotel. Der findes to restauranter på hotel Mundial, og specielt restauranten på toppen af hotellet serverer fremragende mad. Husk at bestille bord, da der også kommer mange gæster udefra for at nyde maden og den fantastiske udsigt.

Beliggenheden er i top

Det helt store plus for hotel Mundial er uden tvivl beliggenheden i centrum af Lissabon; herfra kan du gå til stort set alle de kendte områder og seværdigheder i byen. Vil du ikke gå, så holder sporvognen lige uden for hotellet, og der er kun få hundrede meter til nærmeste metro. Alt i alt er hotel Mundial et super valg, hvis du ønsker et godt turistklasse hotel med en super beliggenhed til din kulturferie i Lissabon.