Ferielejligheder Clarion Suites i Lissabon

Clarion Suites Lissabon har med sin beliggenhed i hjertet af Lissabon ved Praça Marquês de Pombal-pladsen en meget central placering, som er ideel til på en kulturrejse til Lissabon. Du er kun en kort spadseretur fra det bedste, som Lissabons centrum kan byde på. Du er tæt på Avenida da Liberdade, som med sin mondæne stemning og mange gode butikker med internationale og portugisiske mærker, samt restauranter og hyggelige caféer, byder på en skøn storbyoplevelse.

Du er kun et stenkast fra Baixa/Rossio og Alfama kvarteret og S. Jorge fæstningen, og den berømte sporvogn nr. 28 er også i din umiddelbare nærhed. Du er også tæt på alle Lissabons moderne og effektive offentlige transportmidler i form af metro, busser og taxier. Her kan du hurtigt komme til andre områder i Lissabon som Belem, EXPO og lidt længere ud til strandene langs Lissabonkysten.

Lækre ferielejligheder midt i Lissabon

De komfortable og elegant indrettede ferielejligheder på Clarion Suite har stue/soveværelse og et separat soveværelse, alle med telefon og voice mail, satellit/kabel-tv, stereoanlæg, skrivebord, internetadgang, tekøkken, minibar/køleskab, klimaanlæg, sikkerhedsboks og dobbeltruder for en perfekt lydisolering. Ferielejlighederne har naturligvis eget badeværelse med hårtørrer og rengøring foregår ved afrejsen.

På Clarion Suites i Lissabon har du en udendørs pool med bar og solterrasse, som står til fri afbenyttelse af hotellets gæster. Poolen er omgivet af en smuk have, som er ideel til at slappe af i efter en opdagelsestur i Lissabon. Clarion Suites i Lissabon har også en café, hvor der serveres morgenmad og i løbet af dagen serveres der tillige lette måltider og drikkevarer. I loungebaren kan du nyde en god drink i skønne omgivelser, mens du lytter til afslappende musik.

Andre faciliteter og services som du kan finde på Clarion Suites tæller blandet andet 24 timers reception, babysitting service, business Center, computer m / internet samt indendørs og udendørs parkering.

Oplev Lissabons charme

Lissabon er en by med en enestående karakter og charme. For mange er Lissabon en af verdens mest spændende og smukke hovedstæder. Lissabon er en af de ældste hovedstæder i Europa, ældre end f.eks. Rom, Paris, Prag, London, og Madrid. Med over 3000 års historie er byen et potpourri af kulturelle og historiske indflydelser, som blandes med moderne trends og livsstil, som tilsammen skaber spektakulære kontraster, som skal opleves på nært hold.