Hotel i Krabi til din kulturrejse

Krabi er et område i det sydvestlige Thailand, der er et yndet område for turister, men i særdeleshed også for dyrkere af vand-sport; dykning, snorkling, sejlads, kajakroning og fiskeri. Krabi er et af de mere uforstyrrede turistområder, som ikke er blevet af indtaget af turister i helt så høj grad som andre strand-distrikter. Man kan dog sagtens bestille hotel i Krabi som turist, og forvente at blive modtaget med den gæstfrihed og møde de standarder, man forventer af at velindrettet turisthotel andre mere turistbefolkede steder i Thailand.

Krabi fremhæves af mange som værende det naturskønne og afslappede område, som eksempelvis Phuket og Koh Samui ikke helt er mere. Krabi er mere roligt, mængden af turister er lidt mindre, strandede ikke helt så skadede af tung turisme, og naturen lidt mere naturlig. Bor man på hotel i Krabi må man forvente, at området ikke byder på den store mængde af diskoteker og natklubber, som man kan finde andre steder i landet. Til gengæld bydes der på sjældent smukke naturoplevelser, som man finder meget få andre steder i Thailand.

Krabi er stadig et yndet turistmål for backpackere og andre økonomiske bevidste rejsende. Derfor er mulighederne for at bo på motel eller ”guesthouse” stadig til stede. De almindelige, noget mere velindrettede hoteller er dog også til stede, og mulighederne for en rolig og afslappet ferie i naturskønne omgivelser med fantastiske strande er helt sikkert gode.

På et hotel i Krabi er mulighederne gode for også at møde lokalbefolkningen og opleve thaiernes liv og dagligdag, samtidig med at man har alle de fornødenheder og former for luksus, man forventer af en solskinsferie i Thailand. Man kan selv bestemme, i hvor høj grad man har lyst til at gå op og ned af andre turister. Ao Nang er i høj grad den klassiske turiststrand, Had Yao er et meget uberørt område, og Ton Sai er backpackernes mekka i området.

Har man mod på at rejse lidt væk fra centrum af Krabi-provinsen, er muligheden for fred og absolut ro endnu bedre. Steder som Ko Jum og Ko Por er områder, hvor man virkelig får muligheden for at møde lokalbefolkningen og besøge det autentiske Thailand, samtidig med at man stadig kan bo på hotel i det ret veludstyrede og turistorienterede Krabi.

Krabi er alt det bedste, Thailand har at tilbyde: masser af ro og fred, smuk natur, billedskønne sandstrande at bruge solskinstimerne på, og rig mulighed for både at nyde turistluksus og det autentiske Thailand.