Hotel Heritage Av Liberdade i Lissabon

Heritage Av Liberdade Hotel er et trendy Boutique Hotel i hjertet af Lissabon, på den mondæne og fine Avenida da Liberdade i det historiske centrum af Lissabon.  Avenida da Liberdade er Lissabons svar på Champ de Elysées i Paris eller New Yorks 5th Avenue. Mere centralt og chikt kan det ikke være.

Heritage Av Liberdade skiller sig ud med sin arkitektur og placering på den vigtigste arterie i hovedstaden. Hotellet har været gennem en grundig restaurering, og denne bygning fra det 18. århundrede er kommet tilbage til livet i kraft af den unikke karakter af projektet. Formålet med restaurering var at beholde så mange originale elementer som muligt: det 18. århundredes facade, veranda rækværk, hoveddøren og træskodder med deres oprindelige smedjernarbejde, samt fliser fra midt 1700. 

Alt hvad hjertet begærer

Hotellet har 40 Værelser, alle personlig indrettede og udstyret med air-condition, mini-bar, gratis pengeskab, satellit-tv, gratis trådløs adgang til bredbånd, LCD TV, DVD / CD-afspillere,  Molton Brown bekvemmeligheder, hårtørrer, hjemmesko og badekåber.

Heritage Av. da Liberdade Hotel tilbyder også, morgenbuffet, bibliotek, lobby bar, et fitnessrum med en Jet pool og træningslokale (mod betaling), 24-timers room service, et vaskeri, gratis trådløs adgang til bredbånd, gratis brug af en computer og printer med internetadgang, et videobibliotek, garage / parkering og en posttjeneste. Hotellet er en ikke-rygere enhed. Hotel Heritage Av. da Liberdade er en bro mellem modernitet og fortiden.

Masser af kultur i Lissabon

Lissabon er betragtet som en af de mest eksotiske og smukkeste hovedstader i verden. Ældre end Rom og andre europæiske hovedstader (Portugal er Europas ældst stat.) Lissabon var verdens magt center og verdens rigeste by under Portugals  frem til den 18 århundrede og det ses tydelig i dag. Lissabon byder på historiske minder fra fønnikerne, romerne, maurarerne, kristne, indflydelsen fra de eksotiske oversøiske lande,  sammensmeltning  af kulturer. Imponerende monumenter og bygninger i romansk, gotisk, manuelinsk, barok, romantisk, neoklassisk, art noveau, art deco og nudagens modernisme. Brede boulevarder, snævre gyder og smalle snoede gader, parker, haver. Lissabon rummer masser af overraskelser.

Seværdigheder mangler der bedstemt heller ikke i Lissabon. Fæstningstårnet Torre de Belém , Jerónimos Klostret i Belém bydel,  sporvogn  28 op til Alfamas kvarter og Castelo de Sao Jorge, Lissabons borg fra maurernes tid,  her du det mest betagende udsigt over Lisboa, Tejo floden, den sydelig bredde og meget mere, , et væld af museer for alles smag fra moderne kunst til ærkeologi, Lissabon har det hele. Lissabon er ikke kun historiske minder, Parque da Nacoes, bedre kendt som Expo, var plads i 1998 for Verdensudstillingen EXPO98 og her blev bygget en helt ny by i selveste byen. Der er metro lige fra hotellet til Expo. Expo er et must.

Lissabon har en fantastisk historie, men er også en meget moderne by. Den offentlige transport system omfatter metro, busser, sporvogne, toge. Lissabons metro kaldes ligesom dem i Moskva, St.Petersburg og Stockholm et underjordisk kunstgalleri og har vundet prisen som verdens smukkeste metro. At færdes i Lissabon er ikke kun en enestående oplevelse men også en sikker en. Lissabon er en af Europas sikreste hovedstæder.

Lissabon for natteravne

Der falder aldrig rigtig ro over Lissabon. Mange af byens restauranter holder  åbent til over midnat, i Portugal spiser man sent set med Danske øjne. Hvad restauranter angår er det ikke kun prisen som trækker, byen byder nemlig på nogle af verdens bedste restauranter Michelin, gourmet, signature, internationale,lokale i Lisboa finder du alt. Gå endelig ikke glip af det lokale gastronomi og små lokale restauranter hvor portugiser spiser skal opleves. Café livet er noget for sig selv, fortovets caféer, esplanader i de store boulvevarder, ved vandkanten, overalt kan er der en hyggelig café som venter på dig og klassikerne bland klassiker  er Café A Brasileira i Chiado, Café Nicola og Café Suica ved Rossio pladsen.

I de gamle kvarterer i Alfama og Bairro Alto synges der fado på fado-huse, hvor der er en enestående stemning. I havneområderne, Docas  de Santo Amaro og 24 de Julho ligger barer, natklubber og restauranterne op af hinanden. Bairro Alto er kendt for at være byens feststed med mange og gode små barer og restauranter.