Hotel Chewton Glen

Hotel Chewton Glen ligger i New Milton, Hampshire i England og er udsøgt indkvartering og servering i idylliske landlige omgivelser

Et af Englands dejligste herregårdshotel, det fredfyldte Chewton Glen, ligger omgivet af velplejede haveanlæg og plæner i udkanten af den historiske New Forest, et 250km2 stort fredet skovområde, der blev udlagt af Vilhelm 1. Erobreren som hans private jagtrevir tilbage ti 1079. Der er skrevet meget om Chewton Glen, et neo-georgiansk herregårdshotel, hvor gæsternes velvære er i højsædet: Gennem fyrre års ejerskab under Martin og Brigitte Skans omsorgsfulde ledelse har det opretholdt de højeste standarder for betjening og kvalitet. Intet kan bringe det uhyre venlige personale ud af fatning her på dette fornemme, grønskoddede, vedbendklædte sted, hvor kroket på plænen er en af de utallige aktivitetsmuligheder, ud over inden- og udendørs pools, tennisbaner og en 9-hullers golfbane. Som gæst behøver man aldrig forlade hotellets 50 ha private område, men dets placering er ideel til besøg i Stonehenge, Salisbury og Winchester, der alle højst ligger en times kørsel væk. Man kan også blot blive hjemme og lade sig forkæle i hotellets nyindrettede spa med fuld betjening, før middagen indtages i det berømmede Marryat Room – gæster vil nødigt gå glip af de udsøgte måltider, tilberedt af den berømte køkkenchef, Pierre Chevillard. Indimellem kan man dase ved poolen, slappe af i en af de mange fredfyldte opholdsstuer eller hyggelige hjørner eller lytte til pianistens fortolkning af Noël Coward-melodier, mens man nyder en cocktail. Den forholdsvis korte afstand til London giver en pæn søgning i weekenden, men den landlige beliggenhed og de storslåede omgivelser får storbyen til at virke uendelig fjern. Hvor man end kommer fra, så kom helst ikke alene: Dette sted er alt for specielt til at nyde på egen hånd.
Du finder Hotel  Chewton Glen på adressen Christchurch Rd. Hotellet ligger ca. 30 kilometer vest for Southampton, og omkring 160 kilometer for London. Læs om udvalgte hoteller i England og på andre rejsemål i Europa her på bloggen om kulturrejser.