Hotel Agriturismo Irghitula

Hotel Agriturismo Irghitula er beliggende på en smuk bakke i Posada, med en smuk udsigt over den den nordøstlige kyst af Sardinien, Italien og ligger kun 4 kilometer fra de smukke hvide sandstrande. Hotellet er omringet af uspoleret sardinsk natur og man har et kig over øerne Tavolara, Molara, Molarotto, San Teodoro, Budoni, den middelalderlige landsby Posada , Saint Lucia Tårn og fyrtårnet i Capo Comino, hvilket gør det et perfekt ophold for en kulturrejse.

Hotel Agriturismo Irghitula - Sardinien, Italien - Kulturrejser

Hotel Agriturismo Irghitula var og er stadig en velfungerende gård og en gang om ugen vil hotellet byde på hjemmelavede retter tilberedt med produkter fra gården

Swimmingpool på Hotel Agriturismo Irghitula  - Sardinien, Italien - Kulturrejser

Hotellet har 10 rummelige dobbeltværelser som alle er møbleret med omhu og enkelhed. Hvert værelse er udstyret med eget badeværelse, aircondition, køleskab. Stuen er indrettet i typisk sardisk stil med et veludstyret køkken, udstyret med gasblus, ovn og køleskab, for at gæsterne føler sig hjemme. En lækker morgenmad serveres hver dag i stuen eller udenfor på den store terrasse, hvor du kan slappe af, eller tage en dukkert i hotellets swimmingpool.